ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καμμένος:Δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

kammenos--300x190
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Δεσμευόμαστε, και θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και μόνο. Και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει και με τους ευρωπαίους εταίρους μας για να ψηφιστούν τα μέτρα της Παρασκευής», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος.«Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις, όπως ομόφωνα ψηφίσαμε και την Παρασκευή. Είναι χωρίς αμφιβολία πλέον αποδεκτό σε όλη την Ευρώπη ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα. Ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και κατήγγειλε ότι στη Σύνοδο των ηγετών των χωρών της ευρωζώνης, «ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε. 

Εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο το οποίο ήταν εντελώς διαφορετικό από το κείμενο το οποίο συζητήθηκε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το οποίο ενεκρίθη από τη Βουλή των Ελλήνων και με τη δική μας συμμετοχή ομόφωνα».

«Το πραξικόπημα αυτό συνεχίζεται. Και το πραξικόπημα αυτό συνεχίζεται στην Ελλάδα. Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση. Και να την αντικαταστήσουν με κυβέρνηση την οποία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός ανατρέποντας ακόμα και την απόφαση του ίδιου του δημοψηφίσματος», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε: 

«Δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν να γίνει πραξικόπημα. Η κυβέρνηση αυτή έχει την έγκριση του ελληνικού λαού. Και την εντολή του ελληνικού λαού. Το πραξικόπημα αυτό συνεχίζεται και στο εξωτερικό βλέποντας εγκάθετους συγκεκριμένων συμφερόντων να προσπαθούν να ανατρέψουν και την ίδια την απόφαση του Συμβουλίου, βάζοντας εμπόδια στη χρηματοδότηση-"γέφυρα". 


Χρυσοβελώνη: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενεργούν πάντα με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των Ελλήνων πολιτών


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, δεσμευόμαστε και θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και μόνο. Και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει και με τους ευρωπαίους εταίρους μας για να ψηφιστούν τα μέτρα της Παρασκευής. 

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι το οποίο θέλει στη δημοκρατία και στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά να αποφασίζουν κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο. Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη τον Τσίπρα και μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού».

Σε ερώτημα σχετικά με το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης εθνικού σκοπού ο κ. Καμμένος απάντησε: «Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού είναι αυτό που επιδιώκουν εκείνοι που κάνουν το πραξικόπημα, αυτοί που θέλουν να αντικαταστήσουν την εκλεγμένη κυβέρνηση με μια κυβέρνηση ημετέρων. Αυτό που να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει είναι ότι θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για να χτυπηθεί στην Ελλάδα η διαφθορά και αυτό το σύστημα των ολιγαρχών. 

Σε περίπου μισή ώρα θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ. Θα καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που παίρνανε χρήματα από την ΕΕ δήθεν για τα εμβόλια είτε για τη γρίπη προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων. Με απόφαση της Κυβέρνησης και το υπουργού του Συντονισμού του κ. Φλαμπουράρη, ο υφυπουργός ο κ. Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει το συντονισμό για τη διαφθορά μεταξύ όλων των υπουργείων. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.