ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δάκρυα και Ελληνική υπερηφάνεια - Δε φαντάζεστε τι έκανε συνταξιούχος σε τράπεζα στην Τούμπα

thessaloniki-300x190
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε κι στους οποίους οι...
συνταξιούχοι συνωστίζονται και δακρύζουν στις τράπεζες για 60 ή 120 ευρώ ένας συνταξιούχος στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης επέστρεψε στην τράπεζα την δόση της σύνταξής του για να μην την στερηθεί κάποιος άλλος .

Η διευθύντρια του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Γρ.Λαμπράκη όπου εκτυλίχθηκε όλο το περιστατικό επαίνεσε τον συγκεκριμένο συνταξιούχο λέγοντας του : «δείξατε ότι και στα πολύ δύσκολα παραμένουμε Ανθρωποι».
Ο ηλικιωμένος είχε πάει χθες στο υποκατάστημα για να σηκώσει την δεύτερη δόση των 120 ευρώ από τον λογαριασμό του. Στο υποκατάστημα εκείνη την ώρα επικρατούσε ο συνηθισμένος πανικός των τελευταίων ημερών .Ο ταμίας ανέλαβε λίγο πριν από το κλείσιμο να εξυπηρετήσει μια μεγάλη ομάδα συνταξιούχων που κινδύνευε να μείνει χωρίς χρήματα λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Πάνω στον συνωστισμό κι ενώ ξεπερνούσε τον αριθμό των 400 πελατών που πέρασαν απ το γκισέ του έδωσε δυο φορές τα 120 ευρώ στον συγκεκριμένο που παίρνει την σύνταξή του από την Αμερική.
Σήμερα το πρωί ο συνταξιούχος ξαναστήθηκε στην ουρά (! )αυτή τη φορά όμως για να πει στην διευθύντρια όταν έφτασε η σειρά του «μου φαίνεται ότι έγινε κάποιο λάθος. Πήρα περισσότερα χρήματα και σας τα έφερα πίσω».

Όπως είπε σκέφθηκε τον ταμία που θα έβγαζε λειψό ταμείο και θα έβαζε από την τσέπη του το ποσό αλλά και το γεγονός ότι τα 120 είναι η δόση για κάποιον άλλο συνταξιούχο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ταμίας είχε εντοπίσει την απώλεια αλλά δεν είχε προσδιορίσει σε ποιον λογαριασμό είχε εκταμιεύσει τα 120 ευρώ...

Ο συνταξιούχος πάντως στις ευχαριστίες της διευθύντριας και του ταμία αρκέστηκε πριν από λίγη ώρα να χαμογελάσει και να αποχωρήσει με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από πελάτες που αντιλήφθηκαν την πράξη του.

Πηγή:politestoumpas.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.