ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μητρόπουλος: Να αντιμετωπίσουμε τις διαφοροποιήσεις με κατανόηση

mitropoulos-300x190
«Όταν διαφοροποιούνται βουλευτές πρέπει να υπάρξει ανεξαρτητοποίηση ή διαγραφή. Θέμα δεδηλωμένης δεν υπάρχει. Πολιτικό ζήτημα, όπως το βλέπει ο καθένας», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος για τις «πληγές», που άνοιξε στον ΣΥΡΙΖΑ η ψηφοφορία της ελληνικής πρότασης στη Βουλή.

«Με συναίνεση πρέπει και με βαθιά κατανόηση να το αντιμετωπίσουμε. Όποιοι συστήνουν πειθαρχικές διώξεις, που δεν έχουν σχέση και με την κουλτούρα της αριστεράς, σφάλουν. Τα στελέχη αυτά διαφοροποιήθηκαν και πρέπει να κατανοήσουμε τη βαθιά ιδεολογική θέση», σημείωσε επίσης ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στο Mega και συνέχισε:

«Κανένας δεν θέλει αυτή τη στιγμή, με μία ομάδα από τα ιστορικότερα στελέχη, που διαφοροποιούνται σε ένα ζήτημα, περισσότερο είναι θέμα προσέγγισης και προτεραιοτήτων».«Μόνο με συνεννόηση. Η στάση τους ήταν το ίδιο συνεπής και πατριωτική και με συνεννόηση και αλληλοκατανόηση θα λυθούν τα προβλήματα. Δεν πρέπει να υπάρξουν διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε ρήξη γιατί είναι κορυφαία στελέχη, είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε σε ερώτηση σχετική με το πώς πρέπει αυτό να αντιμετωπισθεί.

«Μέχρι τώρα όποιοι διαφωνούσαν, συμμορφώνονταν με τη συλλογική απόφαση. Πρέπει να συνεννοηθούν παρά να παρθούν αποφάσεις πειθαρχικών διώξεων. Παρά το ότι διαφωνώ με τη στάση τους, δεν αντιμετωπίζονται σε καμία περίπτωση με πειθαρχικά μέτρα. Είναι ευκολότερο να συνεννοηθούν και θα συνεννοηθούν με τον πρόεδρο», πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι το ρήγμα είναι αντιμετωπίσιμο, διότι έχεις να κάνεις με έναν ευφυή άνθρωπο ο οποίος διαφοροποιείται. Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι η συνεπέστερη όλων μας. ¨Εχει εκφράσει τις απόψεις της. Πολλοί στεναχωρούνται, γιατί από τον θεσμό που υπηρετεί, εκφράζεται όπως εκφράζεται. Θεωρώ σε αυτή τη φάση, αν λυθεί με το πνεύμα που σας είπα, το εσωτερικό ρήγμα δεν πάμε σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας», είπε ακόμη.

ΠΗΓΗ: enikos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.