ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βούτσης: Ο κόσμος εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση

boutsis-300x190
 «Άνοιξε ο δρόμος με επώδυνες και σκληρές διαπραγματεύσεις, αλλά ο κόσμος εμπιστεύεται τον Τσίπρα και την κυβέρνηση», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στη συμφωνία με τους εταίρους. 

Επισήμανε ότι «μπορούν άνετα να υπάρξουν πολιτικές που θα αντισταθμίζουν αυτά τα κοινωνικά επώδυνα μέτρα. Εκεί είναι το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί είναι το στοίχημα αυτής της κυβέρνησης και δεν είναι στο να ανατραπεί η κυβέρνηση».

«Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία εξαέρωση καταθέσεων, δεν βρισκόμαστε σε κοινωνική καταστροφή στην οποία οδηγούμασταν από την απίστευτη σκληρότητα τιμωρητικής υφής ενός μέρους ηγετικού των στελεχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Μέσα στην Ευρώπη δημιουργήθηκαν ρωγμές και τέθηκαν επί της ουσίας τα ζητήματα πάνω στο τραπέζι. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα και της ελληνικής κυβέρνησης, που εκπροσώπησε αυτή την αντίσταση στις στρατηγικές της λιτότητας, θα φανεί τώρα και κυρίως θα φανεί στο μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

Ανέφερε ακόμα: «Με ανησυχεί η δύσκολη και κακή συμφωνία, την οποία όμως θα στηρίξουμε και το ξέρει αυτό και ο πρωθυπουργός, που πήρε την ευθύνη. Θα πάρουμε όλοι μαζί την ευθύνη να στηριχθεί μια συμφωνία στην οποία θα πρέπει να βρεθούν τα κοινωνικά αντίμετρα που να δώσουν μια προοπτική στον κόσμο για να μην οδηγηθεί σε παραπέρα ανθρωπιστική κρίση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.