ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κέρκυρα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για μαστροπεία

mastropeia-300x190
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, με την κατηγορία της μαστροπείας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοκατοχής, οδηγήθηκαν μία 49χρονη υπήκοος Ουκρανίας, ένας 48χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας, ενώ αναζητείται ένας 28χρονος υπήκοος Ουκρανίας.

Οι τρεις συλληφθέντες έπεσαν στα δίχτυα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, όταν στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που διενεργήθηκε σε κατάστημα καφέ- μπαρ, του 28χρονου υπηκόου Ουκρανίας, αστυνομικός ο οποίος παρίστανε τον πελάτη, ανταποκρίθηκε σε προσφορά ερωτικής συνεύρεσης, έναντι αμοιβής, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
 
Τότε διαπιστώθηκε ότι η 49χρονη Ουκρανή, ως υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος, σε συνεργασία με τον 48χρονο ημεδαπό και τον 27χρονο Βρετανό, εξωθούσαν στην πορνεία, 56χρονη υπήκοο Βουλγαρίας με σκοπό το χρηματικό όφελος.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στους χώρους του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά το ποσό των 3.425 ευρώ, μάρκες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε χρηματικές αμοιβές, καθώς και μια ξύλινη ράβδος, τύπου γκλοπ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν παραδόθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.