ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τα έξι λάθη που κάνετε όταν βγάζετε τα φρύδια σας

frydia-300x1901. Κάνετε αποτρίχωση με κερί ή με κλωστή
Φαίνεται ότι αυτές οι μέθοδοι δεν είναι κατάλληλες για το πρόσωπό σας. Μπορεί να έχουν φανταστικά αποτελέσματα για τις τρίχες του σώματός σας ή για τις φαβορίτες αλλά όχι για τα φρύδια σας. Η αποτρίχωση με κερί γύρω από τα φρύδια σας, μπορεί προοδευτικά να κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει γερασμένο. Όσο για την κλωστή, δεν είναι μία μέθοδος ακριβείας και γι’ αυτό μπορεί να χαλάσει το σχήμα που θα θέλατε να έχετε.
2. Βγάζετε τα φρύδια σας μόνο μία φορά την εβδομάδα
Μη νομίζετε ότι αν βγάζετε τα φρύδια σας αραιά και που, μπορούν να κρατήσουν το σχήμα τους. Λίγες-λίγες τρίχες θα πρέπει να βγαίνουν κάθε μέρα, κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διατηρηθούν τα τόξα σας. Αν περιμένετε μία ή δύο εβδομάδες, θα έχουν φυτρώσει τρίχες παντού και θα είναι μετά δύσκολο να ξεχωρίσετε ποιες είναι καινούριες και ποιες πρέπει να μείνουν. Για να μπορέσετε να το συνηθίσετε, φροντίστε να βγάζετε τα φρύδια σας μετά το ντους και πριν το μακιγιάζ.
3. Συνδυάζετε το χρώμα των μαλλιών με των φρυδιών σας
Οι μόνες γυναίκες που μπορούν εύκολα να το κάνουν αυτό, είναι οι κυρίες που έχουν σκούρα μαλλιά και είναι όλα στην ίδια απόχρωση. Αν όμως είστε καστανή κι έχετε ανταύγειες, πρέπει να ταιριάξετε το χρώμα των φρυδιών σας με τον πιο ανοιχτό τόνο από τις ανταύγειες αυτές. Ανοίγοντας λίγο το χρώμα των φρυδιών σας, ας πούμε με μία μάσκαρα για τα φρύδια, τα μάτια σας θα τονιστούν πολύ. Αν όμως είστε ξανθιά με ανοιχτή ή μέτρια επιδερμίδα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να σκουρύνετε τα φρύδια σας τόσο ώστε να ταιριάζουν με την πιο σκούρα απόχρωση των μαλλιών σας.
4. Βγάζετε πρώτα τα φρύδια σας και μετά βάζετε τη βάση
Αν αναλογιστείτε ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου σας, είναι αδιανόητο να τα βγάζετε πριν φορέσετε ρουζ ή bronzer, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγετε. Είναι σημαντικό να τελειώσετε πρώτα με τη βάση του μακιγιάζ γιατί αν είστε πολύ χλωμή, χωρίς ρουζ ή χρώμα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγάλετε υπερβολικά τα φρύδια σας. Το ίδιο λάθος όμως είναι να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ και μετά να βγάλετε τα φρύδια σας. Η σωστή σειρά είναι: βάση, bronzer, ρουζ, φρύδια και στη συνέχεια όλα τα υπολοιπα.
5. Χρησιμοποιείτε μόνο ένα προϊόν για τα φρύδια
Μπορεί να νιώσατε πολύ περήφανη όταν αγοράσατε το πρώτο σας μολύβι για τα φρύδια αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε καθημερινά, μολύβι για το σχήμα, σκιά για το χρώμα και τέλος ένα gel να διευθετήσει τις τρίχες και να τις κρατήσει στη θέση τους.
6. Αρχίζετε από το εξωτερικό μέρος και συνεχίζετε με τη σειρά
Η κοινή λογική λέει οτι το καλύτερο σημείο για να αρχίσει κάποιος είναι η αρχή, όμως στους κανόνες ομορφιάς δεν ισχύει πάντα αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε από τη μέση του φρυδιού, στο σημείο που φυσιολογικά είναι πιο πυκνό. Από εκεί, δουλέψτε προσεκτικά προς την άκρη. Όταν τελειώσετε, επιστρέψτε στην αρχή του φρυδιού και συνεχίστε με μερικές λεπτές κινήσεις, έτσι ώστε η εσωτερική γωνία να φαίνεται πιο φυσική από την εξωτερική.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.