ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μάρδας: Εξομαλύνεται η κατάσταση για τις επιχειρήσεις

mardas-300x190
Την εκτίμηση ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν για τις επιχειρήσεις από τα capital controls θα αντιμετωπισθούν μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Μάρδας είπε ότι η μεταβίβαση στις τράπεζες της αρμοδιότητας για την έγκριση συναλλαγών έως το ποσό των 100.000 ευρώ θα βελτιώσει τις ταχύτητες. 

Ο υπουργός ζήτησε συγγνώμη από τους συνταξιούχους και τους επιχειρηματίες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν τις προηγούμενες εβδομάδες, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν. 

Όσον αφορά στο θέμα που έχει προκύψει από τις συνεχείς αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για την επεξεργασία ενός plan B για έξοδο από το ευρώ, ο κ. Μάρδας τόνισε ότι το θέμα αυτό δεν συζητήθηκε ποτέ στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ). 

Ο ίδιος, πρόσθεσε, ότι είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση και ότι θα προχωρήσει σε ενημέρωση τις επόμενες ημέρες για τα αρνητικά της δραχμής.

ΠΗΓΗ: enikonomia
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.