ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι πρώτες ελλείψεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ έφτασαν

market-300x190
Οι πρώτες ελλείψεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ και σε επώνυμα προϊόντα, όπως...
ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες αλλά και κρέας, έκαναν την εμφάνιση τους εξαιτίας κυρίως των αυξημένων αγορών στις οποίες προχώρησαν οι καταναλωτές τις προηγούμενες ημέρες, των περιορισμένων αποθεμάτων που υπήρχαν σε κάποια είδη και φυσικά εξαιτίας της τραπεζικής αργίας.

Παράγοντες της αγοράς κρούουν των κώδωνα του κινδύνου καθώς οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών προκαλεί ανησυχία για ελλείψεις μεγαλύτερης έκτασης για εισαγόμενα προϊόντα.

Το λιανεμπόριο υπό τον κίνδυνο η εγχώρια βιομηχανία να μην μπορέσει τις επόμενες εβδομάδες να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών και κατ' επέκταση των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, έχει  βγάλει από τα συρτάρια του το Plan B.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό σπεύδουν να στοκάρουν αυτή τη στιγμή ότι εμπόρευμα μπορεί να τους παράσχει η εγχώρια βιομηχανία, αναζητούν αποθηκευτικούς χώρους ενώ έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες με προμηθευτές από το εξωτερικό προκειμένου οι τελευταίοι να παράξουν για λογαριασμό τους προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Πάντως η κατανάλωση έσπασε όλα τα ρεκόρ καταγράφοντας αύξηση 30%, με τα προϊόντα κρέατος, ζυμαρικών, γαλακτοκομικών, οσπρίων και ειδών προσωπικής υγιεινής να είναι στις πρώτες θέσεις των αγορών των καταναλωτών.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.