ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βενιζέλος: Πρέπει να κλείσουμε τη συμφωνία

venizelos-300x190
Την ανάγκη να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ και στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οικογένειας...
τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Λέγαμε πάντα ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ, να παραμείνει στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οικογένειας αποδεχόμενη μία συμφωνία η οποία είναι η λιγότερο επώδυνη για τους πολίτες και την οικονομία μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε:

«Δυστυχώς το χαμένο πεντάμηνο έχει τεράστιο κόστος και το τελευταίο δεκαήμερο με το δημοψήφισμα και το κλείσιμο των τραπεζών έχει ανεβάσει το κόστος στα ύψη. Ενώ θα κλείναμε συμφωνία με το e-mail Χαρδούβελη, το οποίο ήταν γύρω στο 1 δισ. ευρώ, τώρα έχουμε φθάσει στην ανάγκη μέτρων τα οποία πλησιάζουν τα 12 ίσως και 13 δισ ευρώ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο μεγάλη είναι η διαφορά και πόσο μεγάλη είναι η οπισθοχώρηση.

«Παρόλα αυτά επειδή η κάθε μέρα που περνάει ανεβάζει τον λογαριασμό, πρέπει να κλείσουμε τη συμφωνία και να προχωρήσουμε ώστε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και το αδιέξοδο, ακυρώνοντας την πλαστή διάκριση σε δήθεν αντιμνημονιακούς και δήθεν μνημονιακούς. Είναι κατανοητό πλέον ότι όλα όσα λέγονταν τα προηγούμενα χρόνια,  όσα ειπώθηκαν προεκλογικά ήταν απλά ψέματα, ήταν μία παραπλάνηση, μία μυθολογία», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος και κατέληξε:

«Γι’ αυτό εμείς θα βοηθήσουμε στο πλαίσιο της εθνικής ευθύνης μας και λέγοντας πάντα την αλήθεια, ο κ. Τσίπρας να αναλάβει τη δική του ευθύνη, την ευθύνη που του αναλογεί και είναι μεγάλη».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.