ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κύκλοι Σουλτς: Ο πρόεδρος δεν ζήτησε νέες εκλογές μετά το δημοψήφισμα

soults-300x190
Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου
O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν κάλεσε σε παραίτηση την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, ούτε ζήτησε νέες εκλογές μετά το δημοψήφισμα, έλεγαν το μεσημέρι της Παρασκευής άνθρωποι του περιβάλλοντος του Μάρτιν Σουλτς.

Και προσέθεταν, ο πρόεδρος απλά περιέγραψε ένα πιθανό σενάριο για την ελληνική διοίκηση σε περίπτωση που κερδίσει το “ναι”, όπως επίσης έπραξαν οι ίδιοι οι κύριοι Τσίπρας και Βαρουφάκης, συνδέοντας το πολιτικό τους μέλλον με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. 

Αυτή είναι απλά μια λογική εξήγηση και σε καμία περίπτωση μια πρόγνωση ή κάλεσμα σε παραίτηση. Είναι φανερό ότι οι Έλληνες θα αποφασίσουν το μέλλον τους. 

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο πρόεδρος της Κομισιόν έχουν εργαστεί άοκνα διαρκώς να κρατήσουν τα διαπραγματευόμενα μέρη μαζί και να βρουν μια λύση προς όφελος του ελληνικού λαού μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Ήταν σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα. Ακόμα και την Τετάρτη το πρωί ο πρόεδρος Σουλτς είχε μια μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα ώστε να βρουν μια παραγωγική λύση στην κρίση.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.