ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πόλεμος στη Βραζιλία για Τζιοβάνι, αλλά η ΑΕΚ ελέγχει την κατάσταση

tziovani-300x190
Κάποια… περίεργα δημοσιεύματα εμφανίστηκαν πριν από λίγο στη Βραζιλία σχετικά με τη μεταγραφή του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ. Τα ρεπορτάζ στη χώρα του καφέ αναφέρουν ότι μπορεί η ElenkoSports να ήρθε σε συμφωνία με την Ένωση, όμως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να μείνει στη Φλουμινένσε και ο σύλλογος από τη Βραζιλία θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει.
Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική. Στο συμβόλαιο δανεισμού του Τζιοβάνι από την Πεναπολένσε στη Φλουμινένσε, υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα του εξωτερικού. Συνεπώς εξ αρχής η «Φλού» δεν είχε λόγο στις εξελίξεις. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η ρήτρα, ο Τζιοβάνι ζήτησε χθες από τη Φλουμινένσε άδεια να αποχωρήσει για το Σάο Πάολο και από εκεί να έρθει στην Ελλάδα. Όμως, οι Βραζιλιάνοι αρνήθηκαν, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή το συμβόλαιό του είναι ακόμη σε ισχύ!
Ωστόσο, στην ΑΕΚ πήραν διαβεβαιώσεις από την ElenkoSports ότι αυτή η εξέλιξη το μόνο που θα δημιουργήσει είναι μια μικρή καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, τους μετέφεραν ότι τη Δευτέρα άνθρωπος της εταιρείας (για λογαριασμό της Πεναπολένσε) θα συναντηθεί με τη Φλουμινένσε προκειμένου να της επιδώσει τα έγγραφα για την ενεργοποίηση της ρήτρας, προκειμένου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να λυθεί και τυπικά.
Βάσει του νέου προγραμματισμού, ο Τζιοβάνι θα φύγει τελικά από το Ρίο για το Σάο Πάολο την Τρίτη, ενώ το ταξίδι του για την Ελλάδα θα ξεκινήσει τη Τετάρτη και θα βρίσκεται στην Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη.
aek365.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.