ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ολάντ σε Φ. Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψουμε να αποκοπεί η Ελλάδα από την Ευρώπη

genimata-300x190
«Το μήνυμα που εξέπεμψαν απόψε οι σοσιαλιστές ηγέτες της Ευρώπης ήταν ομόφωνο και ξεκάθαρο: Δεν θα επιτρέψουμε τον ακρωτηριασμό της Ευρώπης, δεν είναι δυνατόν να υπερισχύσουν ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που δεν έχουν καμία σχέση με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τους ευρωπαίους ομολόγους της των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Σοσιαλδημοκρατών.

Και συνέχισε: «Στη σύσκεψη που συμμετείχα σήμερα το μεσημέρι μετά από πρόσκληση του PES, λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής των 19 της Ευρωζώνης, έγινε σαφές ότι το γερμανικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD) τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και συντάσσεται πλήρως με τις θέσεις της Γαλλίας για εξεύρεση λύσης και επίτευξη συμφωνίας». 

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι: «Ο Πρόεδρος Ολάντ, με τον οποίο είχα μία κατ' ιδίαν ολιγόλεπτη συνάντηση, είπε ότι βρίσκεται απέναντι στις ακραίες απόψεις που απειλούν την εθνική κυριαρχία της χώρας, οδηγούν σε grexit και απειλούν τελικά την ίδια την Ευρώπη. Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν όλοι οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες ηγέτες που τοποθετήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοί μας, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της χώρας για ισότιμη παραμονή στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη.

Και κατέληξε: «Τώρα η απόφαση είναι στο χέρι μας. Οι επιλογές είναι στο χέρι της Ελλάδας. Η κυβέρνηση θα πρέπει να αξιοποιήσει τη σημερινή μέρα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.