ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σφοδρή κόντρα Ησυχου-Μητσοτάκη

media-300x190
Σφοδρή αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. και τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας. 

Για περίπου 15 λεπτά τα δύο στελέχη ανέβασαν πολύ υψηλά τόνους ανταλλάσσοντας βαριές εκφράσεις με αφορμή τόσο το δημοψήφισμα της Κυριακής όσο και την εικόνα που παρουσιάζεται καθημερινά έξω από τις τράπεζες. 

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που ακολουθεί:

Κ.Μ.: Ανήκετε στο Αριστερό Ρεύμα;

Κ.Η: Θα μου κάνετε ερώτηση κοινωνικών φρονημάτων κ. Μητσοτάκη;

Κ.Μ.: Γιατί κακό είναι;

Κ.Η: Θα με ρωτήσετε αν ο παππούς μου ήταν στον ΕΛΑΣ και σε ποιο τάγμα; Εκεί θα φτάσετε το δημοψήφισμα; Μα δεν ντρέπεστε;

Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες δεν θέλουν η χώρα αυτή να γίνει μία Βενεζουέλα της Ευρώπης».Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα ο κ. Μητσοτάλης πρόσθεσε: «Ναι την Κυριακή για να μπορέσουμε να πετύχουμε μία καλύτερη συμφωνία. Οχι στο δημοψήφισμα ίσον, με την υλοποίηση του κρυφού σχεδίου του κ. Ησυχου να πάμε την Ελλάδα στη δραχμή και να κάνουμε τη χώρα τη Βενεζουέλα της Μεσογείου χωρίς πετρέλαιο».

Η απάντηση του κ. Ησυχου ήταν στους ίδιους υψηλούς τόνους: «Είναι άλλο πράγμα να λέει κανείς ότι την άλλη εβδομάδα θα έρθει ο πυρηνικός όλεθρος, θα τρώμε ζωοτροφές, θα κλείσουν οι τράπεζες διά παντός, δεν θα υπάρχουν συντάξεις, δεν θα υπάρχουν τρόφιμα στην αγορά και φάρμακα και είναι άλλο πράγμα να πούμε την αλήθεια ότι ο τρόμος και ο φόβος των δανειστών είναι ότι το “όχι” θα φέρει σε αυτή τη χώρα το τέλος των μνημονίων και την ουσιαστική διαπραγμάτευση».

Ωστόσο, η κόντρα οξύνθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο κ. Μητσοτάκης κρατώντας φωτογραφία με συνταξιούχους έξω από τράπεζες είπε: «Μην μου ξαναμιλήσετε κ. Ησυχε για αξιοπρέπεια. Μην μου ξαναμιλήσετε για την Αριστερά της αξιοπρέπειας. Δεν είναι αξιοπρέπεια αυτό. Κάντε μια βόλτα αν τολμάτε στις ουρές των συνταξιούχων να τους μιλήσετε για αξιοπρέπεια. Δεν ντρέπεστε λίγο να μιλάτε για αξιοπρέπεια;».

Για να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας: «Εμείς να ντραπούμε που επιχειρείτε λοβοτομή στον ελληνικό λαό; Είστε ηθικοί αυτουργοί για 4.500 αυτοκτονίες».


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.