ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αναστασιάδης: Στέρεα βάση για συμφωνία οι προτάσεις της Ελλάδας

sterea-basi-300x190
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι οι προτάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης είναι "τεκμηριωμένες" και "με σημαντική βελτίωση"...

«Μετά τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης υπάρχει μία στέρεα βάση για επίτευξη συμφωνίας. Σήμερα είμαι πιο αισιόδοξος από ό,τι ήμουν, θα πρέπει να πω, τις προηγούμενες μέρες» τόνισε ο Κύπριος πρόεδρος, ενώ σχετικά με το "κούρεμα" που ζητά το επόμενο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση, συμπλήρωσε: «Βασική προϋπόθεση - το έχω πει και έχω στηρίξει την Ελλάδα σε όλους τους τόνους - είναι και, εάν θα υπάρξει βιώσιμη λύση της οικονομικής κρίσης, η αντιμετώπιση της μη βιωσιμότητας του χρέους. Και, συνεπώς, δεν είναι κατ' ανάγκη (να υπάρξει) το κούρεμα».

Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι μπορεί να υπάρξει επιμήκυνση της περιόδου εξόφλησης, χαμηλότερα επιτόκια, ενδεχομένως και μία περίοδος μηδενικής επιβάρυνσης με επιτόκια, έτσι ώστε να μπορεί η Ελλάδα, μέσα από μία περίοδο χρόνου, να πετύχει την ανάπτυξη, προκειμένου να αντιμετωπίσει και τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στο χρέος.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.