ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κωνσταντοπούλου: Ο ελληνικός λαός έδωσε ηχηρό μήνυμα ...

konstantopoulou-300x190
Για ηχηρή απάντηση στους εκβιασμούς έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

«Σήμερα ο ελληνικός λαός έδωσε μία ηχηρή απάντηση ένα ηχηρό όχι στους εκβιασμούς στα τελεσίγραφα στην απόπειρα κατατρομοκράτησης και εκφοβισμού του. Έστειλε ένα μήνυμα δημοκρατίας αποφασιστικότητας προσήλωσης στης θεμελιώδεις αξίες της Ευρώπης που είναι η αλληλεγγύη η λαϊκή κυριαρχία, ο σεβασμός στα δημοκρατικά, ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

«Το μήνυμα είναι ηχηρό και έχει φτάσει από άκρη σε άκρη. Και θέτει προ των ευθυνών τους εκείνους που φαντάστηκαν ότι ένας λαός θα λύγιζε υπό το βάρος των σειρήνων της διαπλοκής και του πανικού. Οι λαοί είναι πιο δυνατοί από τα σχέδια εξαΰλωσης τους» υπογράμμισε η πρόεδρος της Βουλής. 

«Σήμερα η ευθύνη βρίσκεται στα χέρια και τους ώμους των ηγεσιών. Στα χέρια και τους ώμους των πολιτικών που καλούνται να αρθούν στο ύψος της ευθύνης στο ύψος της σπουδαιότητας και της ιστορικότητας αυτού του μεγάλου ‘’όχι’’ του ελληνικού λαού» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Η ευθύνη είναι και στα χέρια της ΕΚΤ που οφείλει άμεσα να δημιουργήσει άμεσα συνθήκες ομαλότητας και να αναλάβει το βάρος της ευθύνης για το γεγονός ότι μία εβδομάδα οι τράπεζες στην Ελλάδα έμειναν κλειστές. Υπάρχει τέλος ευθύνη στον πολιτικό κόσμο και όλες τις συναρμόδιες αρχές και παράγοντες να δοθεί ένα τέλος στην ασυδοσία της διαπλοκής».
real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.