ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η οικογένεια Κλίντον κατέβαλε 44 εκ. δολάρια σε φόρους από το 2007

klinton-300x190
Τις φορολογικές της δηλώσεις των τελευταίων οκτώ ετών έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η Χίλαρι Κλίντον, διεκδικήτρια του χρίσματος του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία στις εκλογές του 2016, γνωστοποιώντας ότι η ιδία και ο σύζυγός της, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, κατέβαλαν σε φόρους στο ομοσπονδιακό κράτος ένα ποσό που ανέρχεται σε σχεδόν 44 εκατομμύρια δολάρια.

Η Κλίντον διευκρίνισε ότι η ίδια και ο σύζυγός της φορολογήθηκαν με συντελεστή 35,7% σε ομοσπονδιακό επίπεδο πέρυσι και ο συντελεστής αυτός αυξάνεται στο 45,8% εάν ληφθούν υπόψη οι πολιτειακοί και οι τοπικοί φόροι.

Η Κλίντον, η επικρατέστερη υποψήφια στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, έδωσε στη δημοσιότητα τις φορολογικές δηλώσεις της οικογένειάς της από το 2007 ως το 2014. 

Ανέφερε πως οι Κλίντον κατέβαλαν 43.885.310 δολάρια σε φόρους κι έκαναν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις οι οποίες ανήλθαν στο ποσό των 14.959.450 δολαρίων.

"Διανύσαμε πολύ δρόμο από τότε που έκανα εκστρατεία από πόρτα σε πόρτα για το Ταμείο για την Υπεράσπιση των Παιδιών κι είχα εισόδημα 16.450 δολαρίων ούσα νεαρή καθηγήτρια νομικής στο Άρκανσο, και αυτό το οφείλουμε στις ευκαιρίες που προσφέρει η Αμερική", ανέφερε η Κλίντον.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.