ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τρίτο παιδί για τον Πετρέλη!

petrelis-300x190
Σε ένα μήνα ο Θάνος Πετρέλης και η σύζυγός του Σοφία θα κρατάνε στην αγκαλιά τους την τρίτη κορούλα τους.

Λίγο πριν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους, φωτογραφίζονται με τις δυο πανέμορφες κορούλες τους, Αγάπη και Σήλια, και εξομολογούνται πως ανυπομονούν για την μέρα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους την τρίτη τους κορούλα.

Η Σοφία Πετρέλη χαίρεται που έχει κόρες, αφού και εκείνη έχει μεγαλώσει σε οικογένεια με γυναίκες.

«Νομίζω πως είμαι περισσότερο αυστηρή από τον Θάνο, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα τους. Για παράδειγμα, όταν έχουν σχολείο, πρέπει οπωσδήποτε να πάνε για ύπνο στις 21:00. Σε τέτοια θέματα θα έλεγα ότι είμαστε αυστηροί, διαφορετικά μάλλον χαλαρούς θα μας χαρακτήριζα. Δεν τους χαλάμε χατίρια αλλά ευτυχώς είναι πολύ προσγειωμένα παιδιά και δε ζητούν παράλογα πράγματα».

Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε για τα χαρακτηριστικά που έχουν κληρονομήσει οι κόρες του από εκείνον: «Η Αγάπη είναι τώρα εννέα ετών, πηγαίνει σχολείο και βλέπω πως αγαπά κάποια μαθήματα περισσότερο από άλλα, κάτι στο οποίο αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Επίσης, και οι δύο έχουν μεγάλη αγάπη στη μουσική».

Όσο για το τι τύπος πατέρα είναι; «Δε μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με έναν συγκεκριμένο επίθετο. Όταν χρειάζεται, είμαι αυστηρός, μερικές φορές μπορεί και περισσότερο από όσο πρέπει. Κάποιες φορές είμαι περισσότερο αυστηρός κι από τη Σοφία. Αλλά “σκυλί που γαυγίζει, δε δαγκώνει”. Επομένως, μπορεί να φωνάζω κάποιες στιγμές, για να συμπεριφέρονται όπως πρέπει, αλλά θα ήθελα να μεγαλώνουν μέσα σε κάποιο πλαίσιο. Να ακολουθήσουν μια διαδρομή την οποία θεωρώ σωστή εγώ ως γονιός. Από την άλλη, γιατί εσείς οι γυναίκες έχετε τον τρόπο σας να το διεκδικείτε».

Πηγή : Hello
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.