ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ντιμπέιτ προ των πυλών

ntimpeit-300x190
Μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί αν θα πραγματοποιηθεί τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών μετά από έξι χρόνια. Ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν τα όσα ειπώθηκαν δημόσια γίνουν και πράξη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα, καθώς τα χρονικά περιθώρια του προεκλογικού αγώνα είναι στενά ενώ υπάρχει και η ΔΕΘ, οι συνεργάτες των δύο πολιτικών αρχηγών θα έρθουν σε επαφή προκειμένου να συζητήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας. Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει ζητήσει δύο ντιμπέιτ. Ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα μόνο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θέλουν τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως με αυτό τον τρόπο θα συγκριθεί το παλιό με το νέο, ενώ παράλληλα θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος του, ανεβάζοντας τα δημοσκοπικά του ποσοστά. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ από την πρώτη στιγμή ζητά ντιμπέιτ προκειμένου να αναγκάσει τον Αλέξη Τσίπρα να απολογηθεί στον ελληνικό λαό αλλά και να εξηγήσει στους πολίτες γιατί οδηγεί την χώρα για τρίτη φορά σε εκλογές μέσα σε επτά μήνες. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της πανελλαδικής διάσκεψης του κόμματος του απάντησε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για το ντιμπέιτ λέγοντας. « Άκουσα τον κ. Μεϊμαράκη, με το απαράμιλλο ύφος του, ότι μου ζητάει ντιμπέιτ», είπε ο κ. Τσίπρας, και πρόσθεσε «άκου λέει; Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα και όσα θέλει και όποτε θέλει». 



Είχε προηγηθεί το τηλεοπτικό μήνυμα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη προς τον ελληνικό λαό το Σάββατο το βράδυ με το οποίο καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτική αναμέτρηση με όποιους όρους επιθυμεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 



real.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.