ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μποριέλο: «Με ιντριγκάρει η προοπτική της ΑΕΚ»

mporielo-300x190
Το όνομα του Μάρκο Μποριέλο προέκυψε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετά από δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. 

Ο 33άχρονος φορ με την πολυετή καριέρα στο Καμπιονάτο είναι δεδομένα ένας από τους παίκτες που η «Ένωση» εξετάζει για να ενισχύσει την επίθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PameSports.gr έχει ήδη γίνει μία διερευνητική κρούση προς την πλευρά του Ιταλού επιθετικού, ωστόσο ακόμα η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας. Κρατάει μία στάση αναμονής -με όποιους κινδύνους και αν ελλοχεύει αυτό- και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή της. 

Επικοινωνήσαμε αργά το βράδυ της Παρασκευής με τον Μποριέλο και του ζητήσαμε να μας πει αν θα τον ενδιέφερε να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Super League με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τον δικέφαλο στο στήθος.

«Είμαι ελεύθερος. Οπότε εξετάζω κάθε πρόταση που θα μου γίνει», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Τζένοα για να προσθέσει στη συνέχεια: «Ήμουν πέρσι τέτοιες μέρες στην Αθήνα για το φιλικό της Ρόμα με την ΑΕΚ. Δεν αγωνίστηκα, αλλά έζησα την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της. Μπορώ να πω ότι με ιντριγκάρει η προοπτική της ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία». 

Σε ερώτησή μας για το αν έχει γίνει ήδη κάποια επαφή με την ελληνική ομάδα, ήταν απόλυτος: «Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω. Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζέρ μου».

pamesports.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.