ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συλλαλητήριο για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας

thalassio-metopo-patras-300x190
Παρέμβαση για το ζήτημα της οριστικής παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας στο δήμο Πατρέων, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι τηρούνται απολύτως τα όσα εξήγγειλε ο Θοδωρής Δρίτσας τον περασμένο Ιούνιο, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου, αν και υπήρξε -όπως ομολογείται- μία μικρή καθυστέρηση που οφείλεται στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

Όσον αφορά στις ενέργειες που γίνονται, ανακοινώθηκε ότι ετοιμάστηκε ήδη από ομάδα νομικών, το κείμενο της πρότασης για προγραμματική σύμβαση μεταξύ Οργανισμού Λιμένα Πάτρας και Δήμου Πατρέων, το οποίο θα εγκριθεί τις επόμενες μέρες από τα γραφεία του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομίας. 

Αμέσως μετά, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το κείμενο θα παραδοθεί στο δήμο Πατρέων, όπως και στην Επιτροπή, για έκφραση γνώμης, διαβούλευση και τελική συμφωνία.

Όταν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, θα δρομολογηθούν σύμφωνα με το υπουργείο, όλα όσα προβλέπονται για την υλοποίηση του σχεδίου, σχετικά με την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου. 

Από την πλευρά τους, οι φορείς της Πάτρας τηρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στάση αναμονής για τα όσα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο, περιμένοντας να δουν το κείμενο της πρότασης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.