ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

tragwdia-300x190
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός των δύο τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε περιοχές έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο τροχαίο συνέβη στην Εγνατία οδό και ειδικότερα στον άξονα που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σέρρες, στο ύψος της «Σοφούλας», όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, φορτηγό που οδηγούσε ένας 24χρονος Ρουμάνος και στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος συμπατριώτης του κι ένας 40χρονος Βούλγαρος, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μεταλλικό ορθοστάτη.

Από το όχημα ανασύρθηκε νεκρός ο 40χρονος και βαριά τραυματισμένος ο 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, ενώ ελαφρά τραύματα υπέστη ο 24χρονος οδηγός.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Το άλλο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Καρδίας, όταν το Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε 35χρονος Έλληνας (κι όχι 30χρονος, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες), κινούμενο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε παρακείμενο ρέμα κι ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.