ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσίπρας: «Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν»

tsipras-300x190
Σαφείς, αλλά έμμεσες αιχμές κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των στελεχών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συγκροτήσουν την Λαϊκή Ενότητα άφησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο Αλ. Τσίπρας φέρεται, μεταξύ άλλων, να τόνισε ότι ο ΣYPIZA έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα σχέση με την κοινωνία που τον στηρίζει, καθώς και τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ευκρινές ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα μιας σύγχρονης ριζοσπαστικής Αριστεράς, απαλλαγμένης από συντηρητικά κατάλοιπα ή αυταπάτες.

Επίσης, κατά τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι η Αριστερά δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να επιλέγει τον χρόνο ή τις συνθήκες που θα δώσει τις μάχες, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα ή τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας. 

«Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν» δήλωσε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας. 

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε τη συγκρότηση 3 επιτροπών: εκλογικού προγράμματος, κατάρτισης ψηφοδελτίων και επικοινωνίας. 

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε νέα συνεδρίαση της ΠΓ τη Δευτέρα, καθώς και σύγκληση της ΚΕ τις επόμενες μέρες. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.