ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Για «κραχ» στον ΕΟΠΥΥ κάνει λόγο η ΝΔ

nea dimokratia-300x190
«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά, οφείλουν να γυρίσουν από τις παραλίες, να δώσουν προτεραιότητα στη διακυβέρνηση της χώρας -και όχι στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ-, να δώσουν άμεσες λύσεις σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς. Ειδάλλως τα χειρότερα είναι μπροστά», δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα υγείας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας με αφορμή την επίσχεση εργασίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι το σύστημα υγείας στη χώρα καταρρέει, ότι χιλιάδες επαγγελματίες οδηγούνται στα όρια του λουκέτου και ότι ασφαλισμένοι καθώς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αδυνατούν να λάβουν τα στοιχειώδη.

Χαρακτηριστικά έκανε λόγο για «κραχ» στον ΕΟΠΥΥ καθώς τόνισε ότι με συνολικό έλλειμμα που προσεγγίζει το 1,5 δισ. ευρώ και με την απόδοση των εισφορών από τα ασφαλιστικά ταμεία να υστερεί από την αρχή του έτους κατά τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ, οι υποχρεώσεις του οργανισμού προς τους παρόχους υγείας γιγαντώνονται αφού η συγκέντρωση των ποσών για την εξόφληση νοσοκομείων, ιδιωτικών κλινικών, διαγνωστικών κέντρων, γιατρών και φαρμακείων καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη και γίνεται πια σε δόσεις
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.