ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μητρόπουλος: Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης δεν ψηφίζω μέτρα

mitropoulos-300x190
Την πρόθεσή του να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να ψηφίζει μέτρα που θα επιβαρύνουν τους πολίτες εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Επειδή θεωρώ πως ο,τι ψηφίσαμε και ψηφίζουμε είναι συνέπεια αποτυχημένων διαπραγματεύσεων και ότι δεν δικαιούμεθα να κάνουμε περαιτέρω κακό στον τόπο, έχω επιφυλαχθεί ότι μέτρα που αναφέρονται σε θεσμική στήριξη όλων αυτών, της επιδείνωσης σε βάρος μισθών και συντάξεων, όλοι έχουμε επιφυλαχθεί ότι δεν μπορούμε να τα ψηφίσουμε», σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης καθώς η κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί μήπως μπορεί να καταφέρει αργότερα καλύτερα αποτελέσματα.

Αναφορικά με το μετεκλογικό τοπίο, θεωρεί νομοτελειακό ότι αφού ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε το τρίτο μνημόνιο, «στηρίχθηκε σε δάνειες δυνάμεις που επιμένουν ότι πρέπει να υλοποιηθεί το τρίτο μνημόνιο», αναγκαστικά «θα συρθεί σε μια συμμαχία με τις δυνάμεις που τον στήριξαν».

Επισήμανε ότι το δίλημμα του πρωθυπουργού αυτή τη στιγμή αφορά σε μνημονιακή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ «που και εγώ απεύχομαι» ή σε προσφυγή στις κάλπες «για να αναβαθμιστεί κατά τον τρόπο και στόχο που επιθυμεί ο πρωθυπουργός».

Ωστόσο επέμεινε ότι κατά την άποψή του δεν χρειάζονται οι εκλογές, ούτε καν το συνέδριο του κόμματος το οποίο απλά θα διαπιστώσει τη μετάλλαξη και τη μετεξέλιξή του στη νεοφιλελεύθερη πολιτική.

ΠΗΓΗ: megatv.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.