ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

kairos-17-8-300x190
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα με τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι να περιορίζονται στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη όπου μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν και καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015. Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους έντονα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 20 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά στα νότια τμήματα του Αιγαίου κατά τόπους σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στον Κορινθιακό σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο ωστόσο μετά το μεσημέρι οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους έως μέτριους 4 με 5 μποφόρ.
Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά στο Σαρωνικό ισχυροί 6μποφόρ.
Νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους και βελτίωση το απόγευμα, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.