ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αστυνομικός χαστούκισε μετανάστη - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

xastouki-astunomikou-300x190
Το γύρο του διαδικτύου μέσω του πρακτορείου Associated Press κάνει από το μεσημέρι της Δευτέρας ένα πρωτοφανές περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή ένα αστυνομικό που χαστουκίζει μπροστά στην κάμερα ένα από τους μετανάστες που βρίσκονται στην Κω

Οι διαστάσεις που έχει λάβει το μεταναστευτικό ζήτημα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λόγω των πολυπληθών ροών που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας είναι εκρηκτικές.

Ο ανταποκριτής του Associated Press, Ντάλτον Μπένετ, «ανέβασε» το μεσημέρι της Δευτέρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας Αστυνομικός να χαστουκίζει έναν μετανάστη, ενώ λίγη ώρα αργότερα είδε το «φως» της δημοσιότητας και το σχετικό βίντεο. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Στις εικόνες φαίνεται καθαρά ότι ο Αστυνομικός κρατά ένα μαχαίρι και το κραδαίνει απειλητικά προς την πλευρά των μεταναστών οι οποίοι περιμένουν να πάρουν τα χαρτιά που χρειάζονται προκειμένου να φύγουν από το νησί.

xastouki-astunomikou-1

«Έλληνας Αστυνομικός κραδαίνει μαχαίρι και χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύρους, ενώ περιμένουν για τα χαρτιά τους. καλώς ήρθατε στην Κω», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία που ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Κατεπείγουσα διοικητική έρευνα και προανάκριση από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για την απόδοση και ποινικών ευθυνών διέταξε άμεσα το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σε βάρος αστυνομικού στην Κω, που φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο να χαστουκίζει μετανάστη και να κρατά μαχαίρι.

Παράλληλα, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και η δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.