ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις

kairos-19-8-300x190
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας και βαθμιαία στο Ιόνιο, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδων στα βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 24 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 31 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρα από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.