ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: Με λίγες νεφώσεις ο καιρός την Κυριακή

kairos-16-8-300x190
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015. Από αργά το βράδυ στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο ο καιρός θα επιδεινωθεί και θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες, με τάση επέκτασης κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Δευτέρα και στην υπόλοιπη δυτική χώρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 36 στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα νότια πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι δυτικοί άνεμοι και στη θάλασσα των Κυθήρων τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια και δυτικά ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.