ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γεροβασίλη: Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για τα επόμενα βήματα

gerobasili-300x190
Στις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ολγα Γεροβασίλη. Μιλώντας στον Αθήνα 9,84 η κυβερνητική εκπρόσωπος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτή τη στιγμή δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις».

Μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε:

Για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για τα επόμενα βήματα. Η κυβέρνηση ήταν προσανατολισμένη στη διαδικασία επίτευξης της συμφωνίας, εκκρεμεί η ψήφιση από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια και στη συνέχεια ακολουθούν οι εκταμιεύσεις, για να πληρωθούν αυτά που πρέπει... Για το τι θα συμβεί περαιτέρω έχουν ακουστεί πολλές σκέψεις, ωστόσο πρέπει να πω μετά βεβαιότητος ότι δεν υπάρχει απόφαση για το τι θα συμβεί. Είναι μια συγκυρία με πολλές παραμέτρους και πιεστικούς χρόνους...».

Για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης: 
«Είναι μια σκέψη. Έχει πέσει στο τραπέζι, χωρίς ωστόσο ακόμη να υπάρχει απόφαση».

Για το τι αναμένει η κυβέρνηση από αυτή τη διαδικασία;
«Είναι μια κυβέρνηση που αυτή τη στιγμή δεν έχει την πλειοψηφία, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει την πολιτική της. Αυτό από μόνο του είναι σημαντικό εμπόδιο, το οποίο μας υποχρεώνει να κάνουμε τις επόμενες σκέψεις. Μία σκέψη είναι αυτή και στόχος της κυβέρνησης είναι να πάρει 162 ψήφους».

Για το αν εκτίμηση της κυβέρνησης είναι ότι θα πάρει 162;
«Αυτή τη στιγμή προβληματιζόμαστε και από τους συντρόφους της μειοψηφίας που έχουν επιλέξει κάτι διαφορετικό...».

Για το αν η αποχή είναι μια διαδικασία η οποία μπορεί να ερμηνευτεί από την κυβέρνηση ως παροχή ψήφου εμπιστοσύνης;
«Όχι. Δεν μπορούμε να βαφτίζουμε τα πράγματα, όπως μας βολεύει. Αυτό δεν πρόκειται να το κάνουμε ποτέ. Θα αντιμετωπίσουμε την αλήθεια κατάματα και βεβαίως θα λέμε την άποψή μας ανοιχτά και όλους τους προβληματισμούς. Δεν πρόκειται να κάνουμε ό,τι μας βολεύει. Δεν υπάρχει ό,τι μας βολεύει αυτή τη στιγμή, μόνο τι εξυπηρετεί την χώρα και βεβαίως την χώρα την εξυπηρετεί μια σταθερή κυβέρνηση».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.