ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα-Πανούση

panousis-300x190
Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Καθοριστική αναμένεται η συνάντηση που εκτιμάται πως θα υπάρξει σήμερα στο παρασκήνιο της σύσκεψης για το μεταναστευτικό, μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Ο Γ. Πανούσης εξακολουθεί να αποτελεί «κόκκινο πανί» για μεγάλο μέρος του κομματικού μηχανισμού, της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και βουλευτών όπως η Ραχήλ Μακρή, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. 

Αποτελεί, μάλιστα, πρωτοφανή ενέργεια στο μεταπολιτευτικό σκηνικό, ένα κόμμα να μαζεύει…υπογραφές, προκειμένου να αλλάξει ο πρωθυπουργός έναν υπουργό.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες του Real.gr, η συνάντηση του Γιάννη Πανούση με τον πρωθυπουργό είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς δεν αποκλείεται αναλόγως του αποτελέσματός της να υπάρξουν εξελίξεις ή, διαφορετικά, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενδυναμωθεί απέναντι στο κόμμα.

Εξαγγελία μέτρων για τη μετανάστευση

Ο πρωθυπουργός, πάντως, μετά τη σύσκεψη θα εξαγγείλει μέτρα για τη μετανάστευση, ενώ κυβερνητικές πηγές παραδέχονται πως υπήρχε καθυστέρηση από την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό για την μη απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τη μετανάστευση, στις 12.15 το μεσημέρι, θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης, ο Γ. Πανούσης, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.