ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Εθνική Τράπεζα έχει περάσει το ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ στο σύστημά της!

ethniki-trapeza-300x190
Η ελληνική πρακτικότητα αποτελεί μια νέα πρωτόγνωρη οικονομικοκοινωνικοπολιτική κατάσταση για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Φαίνεται όμως, ότι οι αποφάσεις εξακολουθούν να λαμβάνονται ερήμην ημών!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 24wro.eu, που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η Εθνική Τράπεζα, έχει ήδη εισάγει στο λογισμικό της, το ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!
Τι είναι όμως αυτό το νέο νόμισμα;
Με δεδομένη την πολύμηνη παραμονή των capital controls στις ελληνικές τράπεζες και προκειμένου να δοθεί μια διέξοδος στην κίνηση κεφαλαίων εξωτερικού (είτε έσοδα είτε έξοδα), οι συναλλαγές θα γίνονται με το ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!
Ουσιαστικά, τα έσοδα από δραστηριότητες στο εξωτερικό δε θα υπόκεινται σε διαδικασίες capital controls και άρα δε θα υπάρχουν όρια στη διακίνηση αυτών των κεφαλαίων.
Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Οι ίδιες πηγές, κάνουν λόγω για ένα παράλληλο νόμισμα ουσιαστικά, καθώς θα έχουμε ευρώ με περιορισμούς και ευρώ χωρίς περιορισμούς.
Χωρίς να αποκλείεται το “εσωτερικό” ευρώ (αυτό που υπόκεινται σε περιορισμούς) να “ύποτιμηθεί” εμμέσως ή αμέσως…
Είτε δηλαδή με μείωση της πρακτικής του αξίας, με μεθόδους αλά capital controls είτε ακόμα και με κούρεμα καταθέσεων ακόμα και πάνω από 30%, σενάριο το οποίο δεν έχει εξαλειφθεί ακόμα!
Όπως και μα έχει πάντως, το γεγονός ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχει εισάγει δεδομένα με τον όρο ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί στον ελληνικό λαό.
Την ίδια ώρα η αξία των μετοχών των περισσότερων ελληνικών τραπεζών, έχει πέσει στα 10 λεπτά του ευρώ ανά μετοχή… Όσο κοστίζει μια τσίχλα δηλαδή!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.