ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ντύνεται... κοράκι με τρία μάτια

koraki-300x190
Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο μεγάλο... μεταγραφικό καλοκαίρι του «Game of Thrones», που εντάσσει στο καστ της επόμενης σεζόν τον σπουδαίο Σουηδό ηθοποιό Μαξ Φον Σίντοφ.

Μπορεί ο βαρύς χειμώνας και η επέλαση των νεκροζώντανων White Walkers να ξεκίνησε επιτέλους στον 5ο κύκλο της σειράς, δικαιώνοντας και το κεντρικό σύνθημά της, όμως οι θερμοκρασίες ανέβηκαν για τα καλά στο θερμό, φετινό καλοκαίρι του GΟΤ.

Μετά την προσθήκη του υπερκακού του «Deadwood» Ιαν ΜακΣέιν, το καστ της 6ης σεζόν υποδέχεται τον 86χρονο Σουηδό ηθοποιό και μαθητή του Μπέργκμαν («Πηγή των παρθένων», «Μέσα από τον σπασμένο καθρέφτη», «Η Εβδομη Σφραγίδα», «Ο Εξορκιστής») οποίος θα ερμηνεύσει το κοράκι με τα τρία μάτια, τον μέντορα του νεαρού Μπραν Σταρκ

Το κοράκι με τα τρία μάτια έκανε την εμφάνισή του στο τέλος του τέταρτου κύκλου, όταν μετά το μακρύ ταξίδι του ο Μπραν Σταρκ και η συντροφιά του το συνάντησαν στη σπηλιά του.

Τότε τον ρόλο ερμήνευσε ο Στραν Ρότζερ, όμως ο Ντέιβιντ Μπένιοφ αποφάσισε να φέρει στους φαν το βαρύ πυροβολικό για το 2016 και έτσι επιστράτευσε τον θρύλο του ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Ο ρόλος του Σίντοφ που θυμίζει τον επικό Σάροουμαν του Κρίστοφερ Λι στον «Αρχοντα των δαχτυλιδιών» είναι κομβικός, καθώς το κοράκι είναι αυτό που μαθαίνει στον Μπραν να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του.

Τα καλά νέα για την απόκτηση του Μαξ Φον Σίντοφ στο καστ της σειράς-φαινόμενο διαδέχτηκαν την ανακοίνωση του προέδρου πως θα υπάρξουν τουλάχιστον άλλες τρεις σεζόν ώσπου κάποιος από τους σφετεριστές της βασιλείας του Γουέστερος να καθίσει επιτέλους στον σιδηρούν θρόνο...

ΠΗΓΗ: TV Έθνος
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.