ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

''Να μην ξαναγυρίσει στο τραγούδι ο γιος μου - Εγώ είμαι in, εκείνος όχι''

basileiou-300x190
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Γιάννης Βασιλείου αποκαλύπτει πως...
επήλθε ρήξη στη σχέση του με τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο, γιατί ο γιος του άλλαξε το επίθετο του, αλλά και γιατί χάθηκε από το προσκήνιο.

Ο γιο σου ο Γιώργος Αλκαίος εδώ και πολλά χρόνια έχει χαθεί από το προσκήνιο. Γιατί;


Ναι, σταμάτησε τα πάντα μετά τη Γιουροβίζιον, που είχα πάει κι εγώ μαζί του τότε. Είδαμε από κοντά τι έγινε, κάτι που εσείς δεν είδατε. Του είπα: «Να βγω στην τηλεόραση να πω τι έγινε με την ΕΡΤ;» Μου είπε: «Όχι, δεν θα βγεις πουθενά». Η ΕΡΤ δεν έβγαλε καθόλου φράγκα. Να βάζεις στον Ρουβά, στην Καλομοίρα... Εκεί έριχναν φράγκα. Στον Γιώργο δεν είδαμε τίποτα. Στο MAD δεν ακουγόταν καθόλου. Τo MAD και η ΕΡΤ αντιπροσωπεύουν το τραγούδι.

Η σχέση σας είναι καλή τώρα;

Είναι στη Μήλο, έχει ένα ξενοδοχείο με 11 δωμάτια και πηγαίνει καταπληκτικά, είναι ένα μεγάλο παιδί και κάνει όλες τις δουλειές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Του αρέσει αυτό που κάνει. Μιλάμε μια φορά το μήνα.

Θα «επιστρέψει» στο τραγούδι;

Δεν το πιστεύω, δεν πρέπει να το κάνει, θα έχει αποτυχία. Να μην ξαναγυρίσει στο χώρο, καθόλου. Άλλαξαν τα πράγματα. Εγώ είμαι «in», ο Γιώργος δεν είναι «in». Αν έβγαιναν οι μπαλάντες που έγραφε... Σήμερα η νεολαία είναι «αλλού», πιο ραπ, χιπ -χοπ. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.