ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Χαϊκάλης: Δεν είμαι μέτοχος ούτε ιδιοκτήτης offshore

xaikalis-300x190
Ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξη τύπου υποστήριξε ότι δεν είναι μέτοχος, ούτε ιδιοκτήτης offshore εταιρείας. «Είχα μια νόμιμη συμφωνία με την ευρωπαϊκή εταιρεία που έχει έδρα στην Κύπρο». Ο τέως υπουργός υποστήριξε πως στόχος των επιθέσεων που δέχθηκε ήταν για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. 

«Μέσω λάσπης στο πρόσωπό μου θέλουν να χτυπήσουν τους ΑΝΕΛ και την απελθούσα κυβέρνηση», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής κ. Χαικάλης. 

Στην συνέντευξη παρέθεσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία «ουδέποτε είχε σχέση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εξωχώρια εταιρία, αλλά σχέση επ αμοιβή ως πελάτης με κυπριακή εταιρία, η οποία διαχειρίζεται πνευματικά δικαιώματα και με τα εισοδήματά του να έχουν φορολογηθεί και στην Ελλάδα και στην Κύπρο».Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος είχε δώσει διορία στον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ λίγων ορών προκειμένου να δώσει πειστικές εξηγήσεις παρουσιάζοντας συγκεκριμένα στοιχεία σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος 

Ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή είπε «όλα βρίσκονται στα χέρια του Παύλου με ό,τι σημαίνει αν δεν υπάρξει διαφάνεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της επιτροπής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος επιβεβαίωσε την επικοινωνία του προέδρου Πάνου Καμμένου με τον βουλευτή και απερχόμενο υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης. 

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για διαφάνεια και να μην τη θέλουμε μέσα στο κόμμα μας», ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος σημείωσε ότι: «οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα απολογηθούν για κανέναν ο οποίος δεν μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του για αυτά που τον κατηγορούν»

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιτροπής Επικοινωνίας του κόμματος ο κ. Χαϊκάλης καλείται στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 4 να προσκομίσει όλα αυτά τα χαρτιά που υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του και αποδεικνύουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πως δεν πρόκειται για εξωχώρια εταιρία, αλλά για μια Ανώνυμη Εταιρία που είχε την ευθύνη των πνευματικών του δικαιωμάτων στην Κύπρο.

«Αν δεν το κάνει εκεί θα έχουμε ζήτημα. Δεν μπορούμε να έχουμε σκιές μέσα στους Ανεξάρτητους Ελληνες όταν ακούμε τα μύρια όσα με λασπολογίες», είπε ο κ. Κουίκ.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.