ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Tips για το σωστό σχήμα στα φρύδια σας

fridia-300x190
Τα φρύδια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Ακόμα και η πιο μικρή, ανεπαίσθητη αλλαγή μπορεί να μεταμορφώσει την όψη του προσώπου είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.
 
Πρέπει λοιπόν να τα φροντίζουμε όπως ακριβώς κάνουμε και με την επιδερμίδα μας.

Το πρώτο βήμα είναι να βρούμε το κατάλληλο σχήμα για το δικό μας πρόσωπο και να αποφασίσουμε για το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας πρέπει να συμμορφώσουμε και το τόξο του φρυδιού καθώς και το πάχος του.

Μερικές συμβουλές ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας:Στρογγυλό πρόσωπο: Για να μειώσετε οπτικά την όψη ενός στρογγυλού προσώπου τότε καλό είναι να τραβήξετε το τελείωμα του φρυδιού προς τους κροτάφους.

Μακρύ πρόσωπο: Καλό είναι η γραμμή του φρυδιού να είναι σχεδόν ίσια για να ισορροπήσετε την όψη του προσώπου.
Οβάλ πρόσωπο: Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ισορροπία στο πρόσωπο οπότε η γραμμή των φρυδιών είναι πιο εύκολη. Καλό είναι για να υπάρχει ακόμα περισσότερη αρμονία η γραμμή να σταματάει στο ύψος των λοβών.

Extra tips:✓Μπορεί φέτος τα έντονα και πυκνά φρύδια, όπως αυτά της Cara Delevingne, να είναι trend, δεν ταιριάζουν όμως σε όλα τα πρόσωπα. Δώστε προσοχή αν θέλετε α ακολουθήσετε αυτό το trend.

✓Αποφύγετε τα πολύ λεπτά φρύδια που φαίνονται σαν ζωγραφισμένα. Το natural look είναι φέτος το πιο hot trend σε μακιγιάζ, μαλλιά αλλά και στα φρύδια!

✓Αν τα μάτια σας είναι μικρά τότε καλό είναι τα φρύδια σας να είναι πιο παχιά στη εσωτερική γωνία και ομαλά να λεπταίνουν προς στα έξω.
Πηγή: jenny.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.