ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/9

zwdia-4-9-15
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να σου βάλει δύσκολα σε ένα θέμα που σχετίζεται είτε με τη δουλειά σου, είτε με την υγεία σου. Ό, τι κι αν συμβεί όμως μην το δεις σαν «ατυχία» αλλά σαν μια ευκαιρία να παρέμβεις και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Έτσι κι αλλιώς οι άλλοι περιμένουν κάποιον/α για να «βγάλει τα κάστανα από την φωτιά» κι αυτός είναι ένας από τους αγαπημένους σου ρόλους!
Ερωτικά
Η τάση σου να ενθουσιάζεσαι κι ύστερα να βαριέσαι μπορεί να καταπολεμηθεί αν ανανεώνεις καθημερινά την σχέση σου μέσα από ποικίλες δραστηριότητες. Επιπλέον μια περιοδική απόσταση με τον/την σύντροφο σου δεν θα έβλαπτε!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Για την ώρα η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να εξυπηρετεί άριστα κάποιες βασικές βλέψεις σου αλλά να ξέρεις ότι πολύ σύντομα αυτό το «βόλεμα» θα λάβει τέλος κι όλα αυτά που έζησες το τελευταίο διάστημα δεν θα είναι παρά μια παρένθεση. Ετοιμάσου λοιπόν για μια νέα αρχή, χωρίς να δυσθυμείς, αφού η ζωή σου μπορεί να μπει σε έναν ακόμη καλύτερο δρόμο.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου για σταθερότητα σε κάνει συχνά αδρανή αφού μόλις εξασφαλίσεις τα... βασικά, «βολεύεσαι» σε μια σχέση, θεωρώντας ότι θα «πάει» από μόνη της. Κι όταν αρχίσεις να θεωρείς δεδομένο τον άνθρωπο σου, τότε είναι που τον χάνεις!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στο Ζυγό εξακολουθεί να εμπλουτίζει την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα, αναπτύσσοντας παράλληλα τη δημιουργικότητά σου αλλά να ξέρεις ότι όσο περνούν οι μέρες θα σου βάζει όλο και πιο δύσκολα! Σε πρώτη φάση καλείσαι να είσαι πιο υποψιασμένος/η, να ερευνάς και να «διαβάζεις πίσω από τις λέξεις», ώστε να δώσεις ένα ουσιαστικό περιεχόμενο στις αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Συχνά διαμαρτύρεσαι που σε θεωρούν άπιστο/η και διπρόσωπο/η και μπορεί να έχεις δίκιο, αφού δεν είναι σωστό να κρίνονται όλα από το ζώδιο σου. Τελικά όμως ενώ εσύ «κρατάς χαρακτήρα» βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την άλλη πλευρά!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το να αντιδράς στα νέα δεδομένα και να «ταμπουρώνεσαι» σε παρωχημένες αντιλήψεις, δεν σε βοηθά σε τίποτα, ίσα-ίσα που αυξάνει τις εντάσεις. Αντίθετα, ο Ουρανός θα σε ανταμείψει με διακριτά οφέλη, αν μπεις στον κόπο να καταλάβεις ότι για να πετύχεις τα καλύτερα για σένα, πρέπει να είσαι έτοιμος/η να εγκαταλείψεις ένα παρελθόν που δεν σου ταιριάζει!
Ερωτικά
Σου αρέσει να νοιάζεσαι για τον άνθρωπο σου και βέβαια να νοιάζεται κι εκείνος για σένα. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως αυτό το «νοιάξιμο» γίνεται «πνίξιμο», με αποτέλεσμα να υπάρξει μια απομάκρυνση που (κακώς) σου φαίνεται ακατανόητη.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει δραστήριο/α κι έτοιμο/η να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση. Πιθανότατα βέβαια να υπάρξουν κάποιες αντιδράσεις ή ενστάσεις σε αυτά που θα δρομολογήσεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να συνθέσεις τις αντιθέσεις πετυχαίνοντας ένα πληρέστερο αποτέλεσμα. Κι όσο για την... ώρα της ξεκούρασης, μην ανησυχείς, θα έρθει κι αυτή!
Ερωτικά
Νομίζεις ότι με την γενναιοδωρία σου θα «κρατήσεις» κοντά σου τον άνθρωπό σου αλλά το να βασίζεις την σχέση σου αποκλειστικά και μόνο σε υλικά ανταλλάγματα, δεν την προστατεύει. Μόλις τελειώσουν οι προσφορές, τελειώνει και ο «έρωτας»..
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις δράση κι όσο πιο έγκαιρα πάρεις το μήνυμα, τόσο το καλύτερο για σένα. Γιατί σε αυτήν την φάση αν επιλέξεις να παραμείνεις σχετικά αδρανής, θα «εισπράξεις» τελικά μια ένταση από τους άλλους, ικανή να σε ταράξει ή να σε κάνει έξω φρενών! Αντίθετα, αν δουλέψεις περισσότερο ή αθληθείς, τότε θα ανταμειφθείς με άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα.
Ερωτικά
Ένα από τα αδύνατα σημεία σου, που δεν σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής, είναι το ότι σκέφτεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Η εγκεφαλικότητα είναι μεν πολύτιμη σε πνευματικές αναζητήσεις ή την δουλειά σου, στον έρωτα όμως είναι μάλλον εμπόδιο.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να ενεργοποιηθείς σε διάφορους τομείς με πρώτο και καλύτερο τα επαγγελματικά σου! Μια νέα αρχή θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πιο «ζωντανός/η» και να απαλλαγείς από «βαρίδια» του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα μια συνεργασία που σε «κρατάει» πίσω. Τελικά είναι αδύνατον να τα έχεις με όλους καλά κι αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο δίδαγμα για σένα.
Ερωτικά
Όταν «χαμηλώνεις τον πήχη» των απαιτήσεών σου για να «μπεις» σε μια σχέση κι ύστερα αρχίζεις να διεκδικείς τα αυτονόητα, μην απορείς που οι άλλοι ενίστανται ή δεν καταλαβαίνουν. Εξ άλλου ένα «σώνει και καλά» ταίριασμα σπάνια αποδίδει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Πλούτωνας σου δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες «για λίγους» και σου αποκαλύπτει ποικίλα μυστικά αλλά εδώ είναι που θα «μετρήσει» το επίπεδό σου. Γιατί θα είναι κρίμα να χαραμίσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο σε καθημερινά ζητήματα, ψάχνοντας και βρίσκοντας τι έκανε ο ένας και ο άλλος. Αντίθετα θα κερδίσεις πολλά αν οι αναζητήσεις σου στοχεύσουν πιο ψηλά!
Ερωτικά
Οι προδιαγραφές σου είναι μάλλον απόλυτες και τελικά -όσο κι αν δείχνεις το αντίθετο- αδιαπραγμάτευτες! Αυτό συχνά σε οδηγεί στο να χειραγωγείς ή να κατευθύνεις την σχέση σου εκεί που θέλεις, χωρίς φυσικά να ρωτάς κανέναν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Δίας σε βάζει σε φάση ανάπτυξης, δίνοντάς σου παράλληλα τα στηρίγματα που χρειάζεσαι κι αν πάρεις σοβαρά τον ρόλο σου, μπορείς πράγματι να πετύχεις πολλά. Δεν αποκλείεται όμως τελικά, να βολευτείς στις ευκολίες σου, θεωρώντας τις μάλιστα περίπου αυτονόητες! Όχι πως θα δυστυχήσεις αλλά σίγουρα με αυτήν την «χαμηλή πτήση» θα αδικήσεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά
Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο», καταλήγοντας είτε να μένεις σε μια σχέση γιατί σε καλύπτει υλικά, είτε να... πληρώνεις αδρά τις επιλογές σου. Όμως ο πραγματικός έρωτας δεν εξαγοράζεται.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Κρόνος σε ωθεί να κλείσεις και τους τελευταίους λογαριασμούς σου με κάποια πρόσωπα που ήθελαν να λέγονται φίλοι σου. Καταλήγοντας όμως στις αποφάσεις σου ίσως πρέπει να σκεφτείς και τις δικές σου ευθύνες σε αυτήν την υπόθεση. Όταν για «κοινωνικούς» λόγους υιοθετείς μια υποκριτική συμπεριφορά, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις από τους άλλους μια υποκρισία!
Ερωτικά
Δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στην κοινωνική σου εικόνα, που οι άλλοι σχηματίζουν την εντύπωση ότι βάζεις τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Η πραγματικότητα βέβαια μπορεί να είναι πολύ διαφορετική αλλά είναι στο χέρι σου να τους διαψεύσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να διαφοροποιηθείς από τον «μέσο όρο» και σίγουρα σου δίνει το πλεονέκτημα στον χώρο των ιδεών. Στην πράξη όμως και πολύ περισσότερο στην καθημερινότητά σου, συχνά αδικείς τον εαυτό σου. Οι διαδοχικοί πειραματισμοί σου και η μάλλον προκλητική συμπεριφορά σου, έχουν σαν αποτέλεσμα να ξεχωρίζεις μεν αλλά ως... μαύρο πρόβατο!
Ερωτικά
Λες ότι το θέμα της ελευθερίας θα είναι για σένα πάντα σημαντικό, αυτό όμως ισχύει όταν θεωρείς ότι κάποιος/α πάει να σου την στερήσει. Αντίθετα, αν πρόκειται για μια δική σου απόφαση μπορείς να αντέξεις ακόμη και την πιο. καταπιεστική σχέση!
ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναπτύξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα αλλά και να εμψυχώσεις όποιον ή όποια βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μην θεωρήσεις όμως ποτέ ότι όλα αυτά θα έχουν σώνει και καλά κάποια υλικά ανταλλάγματα. Εκείνο που κερδίζεις είναι η ψυχική σου γαλήνη και βέβαια το να τα έχεις καλά με την συνείδησή σου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.