ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τραγικό τέλος για τον 54χρονο - Τι τον έκανε να περάσει τη θηλιά στο λαιμό;

autoktonia-300x190
Μυστήρια υπόθεση, μηνύσεις και κατηγορίες πίσω από την ιστορία του άνδρα που βρέθηκε σε απόγνωση
Αυτό που φοβόντουσαν οι συγγενείς του 54χρονου Κωνσταντίνου Σκουρλάκη, από την Άβυθο Αιγιάλειας, αυτό συνέβη.Ο 54χρονος βρέθηκε τελικά απαγχονισμένος μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι του, στον ακάλυπτο ακατοίκητης οικίας.
Είχε εξαφανιστεί την προπερασμένη Δευτέρα, αφήνοντας ένα σημείωμα που έλεγε ότι αγαπά την οικογένειά του, σε μορφή αποχαιρετισμού.
Δυστυχώς παρά το SilverAlert και την κινητοποίηση της αστυνομίας, ο 54χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του. Τι κρύβεται όμως πίσω από την αυτοκτονία του 54χρονου; Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» η Ασφάλεια Αιγίου έχει στα χέρια της εδώ και δύο μήνες μήνυση κατ’ αγνώστων στην οποία περιλαμβάνονται και αριθμοί τηλεφώνων κάποιων που όπως υποστήριζε ο αυτόχειρας τον εκβίαζαν. Μάλιστα είχε ζητηθεί και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όμως οι αρμόδιες Αρχές είχαν αρνηθεί με την αιτιολογία πως… δεν υπήρχε κάποια κακουργηματική πράξη η οποία να δικαιολογεί την άρση του απορρήτου. Λίγες ημέρες μετά… βρέθηκε το πτώμα του 54χρονου.
Ωστόσο από το περιβάλλον του αυτόχειρα αλλά και τον δικηγόρο του έγινε γνωστό πως από την στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή του θα μπορούσε να αρθεί το απόρρητο. Θυμίζοντας πως και στην περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα είχε συμβεί το ίδιο!
Ποια όμως ήταν η ιστορία του Κωνσταντίνου Σκουρλάκη; Εναντίον του είχε υποβληθεί μήνυση για υπεξαίρεση από το Ταμείο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών. Όμως σύμφωνα με τον δικηγόρο του η μήνυση… «δεν φαινόταν να στέκει». Ο ίδιος δήλωνε πως είχε πέσει θύμα εκβιασμού και πως κάποιοι …. δεν ήθελαν να μιλήσει. Δεν σημαίνει φυσικά πως οι εκβιαστές του ήσαν και οι μηνυτές. Όμως η όλη ιστορία είναι πολύ περίεργη και αξίζει διερεύνησης. Το Σωματείο ωστόσο τον πίεζε να επιστρέψει τα χρήματα. Τον κατηγορούσαν για υπεξαίρεση 100.000 ευρώ, ο ίδιος επέμενε πως είχε εισπράξει 15.000 ευρώ και ότι αυτά τα χρήματα θα επέστρεφε. Όμως τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και μηνυτές υποστηρίζουν πως το ποσό ήταν εξαπλάσιο. Ο δικηγόρος του είχε ζητήσει λογιστική πραγματογνωμοσύνη, όμως η υπόθεση βρισκόταν ακόμη στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και άλλος συνάδελφος του αυτόχειρα επίσης για τον ίδιο λόγο. Το βέβαιο είναι ότι μετά από αυτή την τόσο μυστήρια ιστορία ένας 54χρονος έδωσε τέλος στην ζωή του περνώντας μία θηλιά στο λαιμό του. Ποιος θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου; Τι έχει να πει η Αστυνομία για την μη άρση απορρήτου; Θα διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση, ή η αυτοκτονία … θα κλείσει και τον φάκελο της ιστορίας;
madata.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.