ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα για το μεταναστευτικό

300x190
Συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων από το προσφυγικό κύμα, θα ανακοινώσει το απόγευμα η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Β. Θάνου, η οποία νωρίτερα προήδρευσε σε διυπουργική σύσκεψη για το θέμα αυτό.

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη διεκδίκηση προγραμμάτων και δράσεων για την ενίσχυση των οικονομιών των νησιών που έχουν υποστεί πλήγμα από τη μεγάλη εισροή μεταναστών τους τελευταίους μήνες, αλλά και για την ανόρθωση της τουριστικής εικόνας τους διεθνώς.

Αυτό τόνισε, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Δημόπουλος.

Πολιτικές πρωτοβουλίες για το μεταναστευτικό
Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπ. αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας, «η υλοποίηση των μέτρων αυτών θα δώσει ανάσα στα νησιά».

Σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε ο ίδιος, η Λέσβος δέχεται το 50% του όγκου των προσφύγων-μεταναστών που φτάνουν στη χώρα μας, η Σάμος το 26%, η Κως το 14% και ακολουθούν η Χίος, η Λέρος και άλλα νησιά.

Στην Κω την Παρασκευή ο Αβραμόπουλος
Την Κω θα επισκεφθεί την Παρασκευή ο αρμόδιος Επίτροπος της Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο ίδιος κατά την παραμονή του στο νησί θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από το κύμα προσφύγων κυρίως αλλά και μεταναστών που καταφθάνουν εκεί καθημερινά.



real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.