ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μεϊμαράκης: Επικίνδυνος ο Τσίπρας

meimarakis-300x190
Ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα. «Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο κακό στη χώρα του μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι οι πολίτες στις προηγούμενες εκλογές «είχαν να συγκρίνουν τα πεπραγμένα της δικής μας κυβέρνησης με τις υποσχέσεις του Τσίπρα. Σήμερα πρέπει να συγκρίνουν τις υποσχέσεις του με τα πεπραγμένα του» και σημείωσε ότι είναι επικίνδυνο να είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ενδέχεται να πάμε εκ νέου σε εκλογές, αφού δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με κανέναν. 

Σχολιάζοντας τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «Πολλοί φίλοι, ειδικά από το Ηράκλειο, σκέφτηκαν ότι και τα μισά να κάνει καλά είναι. Τώρα είναι στενοχωρημένοι και σκέφτονται γιατί τον ψήφισαν. Τους ζητώ να σκεφτούν γιατί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε και κάλεσε τους πολίτες να ακούσουν την ΝΔ «Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, ψήφισαν με μια διαμαρτυρία που μας κόστισε. Αξίζει να ψηφίσουν πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ; Να ψηφίσουν ΝΔ και να έχουν Ηρακλειώτη πρωθυπουργό». Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έσυρε την οικονομία στην ύφεση, τα δημόσια οικονομικά στα ελλείμματα, έδιωξε επενδυτές, έκοψε συντάξεις, έκλεισε τις τράπεζες και χρέωσε τους Έλληνες με δεκάδες δισ. ευρώ. «Πόσο θα στοιχίσει η κατάρρευση των τραπεζών στους φορολογούμενους. Ήξερε ο κ. Τσίπρας τι θα γίνει με το δημοψήφισμα. Γνώριζε ότι θα έκλειναν οι τράπεζες; Εάν δεν ήξερε, είναι τόσο άσχετος; Γιατί αν είναι άσχετος, είναι και επικίνδυνος». Μιλώντας για το μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα έγινε ακόμη μεγαλύτερο. 

«Τολμάμε να ζητήσουμε από τον πολίτη να κρίνει και να αποφασίσει αν θέλει στέρεα βήματα ή αν θέλει να ακούει ψέματα και μετά να του λένε δεν ήξερα. Πως πήγες να διαπραγματευτείς χωρίς να γνωρίζεις τη δύναμη εκείνων με τους οποίους διαπραγματεύεσαι;» αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης και τόνισε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος είναι επικίνδυνο, γιατί ενδέχεται να ξαναπάμε σε εκλογές. «Πως θα συγκροτηθεί κυβέρνηση αφού δεν θα συνεργαστεί με κανέναν; Θα υπάρχει αστάθεια».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «έχει στο DNA του να μην παίρνει καμία ευθύνη, να μην βάζει καμία υπογραφή», σημειώνοντας πως στις 20 Σεπτεμβρίου με νίκη της ΝΔ να συγκροτηθεί κυβέρνηση που θα έχει μακρά πνοή και να δώσει λύση στα προβλήματα. «Ζητάμε ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι χρειάζονται συναινέσεις σύνθεση απόψεων, καθώς και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανασύνταξη της οικονομίας. «Βασική επιλογή μας ένα κράτος φιλικό στον πολίτη. Περισσότερες επενδύσεις, αποτελεσματικότερο κράτος». 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.