ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κόντρα περιφέρειας Αττικής με Πατούλη για τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ

periferia-attikis-300x190
Τακτικές μικροπολιτικής και σκόπιμης «παραπληροφόρησης» που στόχο έχουν να βλάψουν την περιφέρεια Αττική, αποδίδει η τελευταία στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, με αφορμή δηλώσεις του για αδυναμία χρηματοδότησης των έργων ΕΣΠΑ από πλευράς περιφέρειας, εξαιτίας της «δέσμευσης των αποθεμάτων της στην Τράπεζα της Ελλάδας».

Η απάντηση της περιφέρειας Αττικής σε καυστικό τόνο, επισημαίνει ότι "Χρήματα δεν λείπουν από το ταμείο της περιφέρειας Αττικής. Εκείνο που λείπει είναι η σοβαρότητα από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, ο οποίος με ανακρίβειες και ψεύδη, επιχειρεί να πλήξει την περιφέρεια Αττικής, αποδίδοντάς της ευθύνες για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς της».

Επίσης, διευκρινίζει «κάτι που όφειλε να γνωρίζει ο Γιώργος Πατούλης», όπως σημειώνει, ότι δηλαδή τα έργα του ΕΣΠΑ δεν πληρώνονται από τους πόρους της περιφέρειας Αττικής, αλλά από τους πόρους του Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας.

Μάλιστα, ενημερώνει ότι για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου οι πληρωμές που έγιναν για τα έργα του ΕΣΠΑ της περιφέρειας Αττικής, άγγιξαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.