ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πώς να κρύψεις την ακμή σου στο πρώτο ραντεβού!

akmi-300x190
Στο πρώτο ραντεβού έχεις να σκεφτείς χίλια και δύο πράγματα και μέσα σε αυτά είναι και η ακμή που θέλεις να κρύψεις όσο πιο καλά γίνεται. Άλλωστε στο πρώτο ραντεβού θέλεις να είσαι τέλεια και -με το δίκιο σου- δεν θα αφήσεις μερικά σημαδάκια να σου χαλάσουν τη διάθεση … και το ραντεβού. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα τα οποία δεν είναι χρήσιμα μόνο για το πρώτο ραντεβού αλλά και για τη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

1. Μη παραφορτώνεις το πρόσωπό σου. Όταν έχεις ακμή, είναι λογικό να θέλεις να κρύψεις κάθε σημάδι από το πρόσωπό σου, αλλά μην ξεχνάς πως πρέπει να το αφήσεις να αναπνεύσει όσο είναι δυνατό. Η λύση, λοιπόν, είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια ενυδατική με χρώμα ή κάποια ΒΒ,CC cream.

2. Μη βάζεις ρουζ ή πούδρα στο μέρος που έχεις ακμή χωρίς κάποια ενυδατική βάση. Η επιδερμίδα σου είναι ήδη ξηρή οπότε μην την επιβαρύνεις με ένα στερεό προϊόν.

3. Στο πρώτο ραντεβού τόνισε κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου σου. Με λίγα λόγια βάλε έντονο κόκκινο κραγιόν, κάνε smokey eye και γενικά κάνε το μάτι του αγοριού να επικεντρωθεί κάπου αλλού και όχι στην ακμή σου!

4. Χρησιμοποίησε μόνο τα δικά σου καλλυντικά. Μην χρησιμοποιείς, αν έχεις ακμή, ούτε τα καλλυντικά της φίλης σου, ούτε της μαμά σου αλλά μόνο τα δικά σου. Δεν ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί τη στιγμή που δεν θέλουμε. Πάντως οποιοδήποτε πρόβλημα-χτύπα ξύλο- έχεις με την επιδερμίδα σου τη μέρα του ραντεβού τότε το καλύτερο είναι να το αναβάλλεις!

5.
 Τέλος, ρώτησε τον δερματολόγο σου για τα πάντα, καθώς η επιδερμίδα σου και το πρόσωπό σου είναι πολύ σημαντικά. Ποιος ξέρεις; Μπορεί εκείνος να έχει τη super- λύση για το πως να την καμουφλάρεις πριν το ραντεβού!

Πηγή: Joytv.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.