ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσίπρας: Αν ο λαός αναγνωρίζει τον αγώνα που κάναμε να μας δώσει δεύτερη ευκαιρία

tsipras-300x190
Να τον εμπιστευθεί ο λαός για δεύτερη φορά, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναλύοντας λεπτομερώς τις προσπάθειές του στον «συσσωρευμένο ιστορικό χρόνο» της επτάμηνης διακυβέρνησής του, ενώ παράλληλα ανέδειξε τις συνολικές διαφορές μεταξύ της δικής του διαπραγμάτευσης και της στάσης της ΝΔ «που μας πίεζε να υπογράψουμε τα πάντα», όπως είπε χαρακτηριστικά. 
Ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε παράλληλα, όπως αναφέρει το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ότι έκανε και λάθη λέγοντας ότι «το σημαντικότερα λάθος ήταν ότι δεν απαίτησα πιο ξεκάθαρα πράγματα, στις 20 Φεβρουαρίου» όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Σημείωσε ότι όσοι πιστεύουν ότι «πουλήσαμε το παιχνίδι», ας ψηφίσουν κάτι άλλο, αν όμως, πρόσθεσε, ο λαός αναγνωρίζει τον αγώνα που δώσαμε και τις προσπάθειες που κάναμε τότε ας μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση του κ. Μεϊμαράκη ότι σε περίπτωση συνεργασίας με τη ΝΔ θα ήταν αντιπρόεδρος, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «τη θέση αυτή την έχει καπαρωμένη ο κ. Βενιζέλος». 

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τις αποφάσεις που έλαβε κατά την επτάμηνη διακυβέρνηση σημειώνοντας ότι αντιμετώπισε και θέματα της καθημερινότητας στο μέτρο του δυνατού, όπως η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο νόμος για τις 100 δόσεις, οι επαναπροσλήψεις άδικα απολυμένων στο δημόσιο. 

«Έχουμε μνήμη για όσα συνέβησαν» τόνισε ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση για τις επικρίσεις που δέχεται για τη συμφωνία ή για καθυστερήσεις και επισήμανε ότι είναι ενδεικτικό ότι βρήκε έλλειμμα 0,4% και όχι πλεόνασμα όταν ανέλαβε καθήκοντα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.