ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση

nea-kibernisi-300x190
Το χρονικό της ορκωμοσίας 
11:04 
Με την φωτογραφία σύσσωμου του νέου υπουργικού συμβουλίου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού ολοκληρώνεται η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

10:51 
Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υπογραφών στο προεδρικό διάταγμα.

Η διαδικασία πολιτικού όρκου:



Ο θρησκευτικός όρκος της νέας κυβέρνησης:



10.49 
Ολοκληρώθηκε ο θρησκευτικός όρκος υπουργών της κυβέρνησης και ακολουθεί ο πολιτικός.

10:43 Σε εξέλιξη η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης


10:38 Στο προεδρικό μέγαρο ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

10:37 Μαζί με την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη ο πρωθυπουργός ξεκίνησε από το μέγαρο Μαξίμου και κατευθύνεται προς το προεδρικό Μέγαρο. 

10:34 Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς βρίσκεται αυτή την ώρα στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου.

Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης:



10:30 
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σχεδόν ταυτόχρονα με τον νέο υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή φτάνουν στην Ηρώδου του Αττικού. Είχε προηγηθεί, με μικρή χρονική διαφορά, η άφιξη του υπουργού Εργασίας Πάνου Σκουρλέτη.

10:27 Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σταματά στους εκπροσώπους του Τύπου που τον αναμένουν λίγα μέτρα πριν από το προεδρικό Μέγαρο.



Τι είπαν προσερχόμενοι στο προεδρικό μέγαρο οι Π. Καμμένος και Ελ. Κουντουρά:



10:25 Συνοδευόμενος από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ και νέο υφυπουργό Μεταφορών Δημήτρη Καμμένο καθώς και την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά φτάνει στο προεδρικό μέγαρο και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Εφτασαν και οι Θεανώ Φωτίου, Αναστάσιος Πετρόπουλος.

10:24 Αυτή την ώρα φτάνει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

Οι δηλώσεις της κα. Τζάκρη:



Η άφιξη του Νίκου Παππά:



10:22 
Εφτασαν στο προεδρικό Μέγαρο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου και η υφυπουργός Οικονομίας αρμόδια για θέματα βιομηχανίας Θ. Τζάκρη.

Η άφιξη του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ:



Οι δηλώσεις του κ. Σταθάκη:



Τι είπε ο νέος υπουργός Παιδείας:



10:17 
Σχεδόν ταυτόχρονα φτάνουν στην Ηρώδου του Αττικού ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ενώ με μικρή χρονική διαφορά είχε μπει στο προεδρικό μέγαρο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τι είπε ο κ. Μπόλαρης:



10:15 Τις πύλες του προεδρικού μεγάρου πέρασε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

10:12 Εφτασε στο προεδρικό μέγαρο και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για τα θέματα διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Τι είπαν οι Ανδ. Ξάνθος και Τρ. Αλεξιάδης:



10:06 «Συνεχίζουμε τη δουλειά στο υπουργείο Οικονομικών, έχουμε να κάνουμε μπροστά μας πολλά πράγματα. Πάμε πολύ καλά στα φορολογικά έσοδα», τόνισε μεταξύ άλλων κατά την άφιξή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

10:04 Στο Προεδρικό Μέγαρο και ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός

Οι δηλώσεις του κ. Βίτσα:

10:00 Με τον νέο υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Βίτσα ξεκίνησαν οι αφίξεις των υπουργών εν όψει της τελετής ορκωμοσίας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.