ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εκτός ψηφοδελτίων των ΑΝ.ΕΛ η Στ. Ξουλίδου

XOULIDOU-300X190
Για ανθρώπινο λάθος που οδήγησε εκτός ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ για τις εκλογές λόγω παρέλευσης προθεσμίας υποβολής των απαραιτήτων εγγράφων έκανε λόγο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega η Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία ωστόσο υπογράμμισε ότι στρατεύεται στον αγώνα του κόμματος για είσοδο στη Βουλή.

«Έγινε ένα ανθρώπινο λάθος, δεν εξετάζω αυτή τη στιγμή ποιος φταίει, προέχει ο αγώνας για τις εκλογές. Στο κίνημα έχουμε έναν στρατηγό, τον Πάνο τον Καμμένο, συντάσσομαι μαζί του σαν ένας απλός στρατιώτης στον κοινό μας αγώνα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον πρόεδρό μας», σημείωσε.

Ανέφερε επιπρόσθετα ότι συνεχίζει να μάχεται για τις θέσεις των ΑΝΕΛ αλλά και ότι θα δώσει αγώνα όχι μόνο στην εκλογική της περιφέρεια αλλά και σε όλη τη Μακεδονία - Θράκη.

Για το θέμα της παρέλευσης της προθεσμίας είπε: «Δεν ξέρω τι έγινε, είχα αναθέσει στο γραφείο μου να κάνει όλη τη διαδικασία της γραφειοκρατίας, είχα το τρέξιμο της ΔΕΘ ήμουν συνέχεια εκτός γραφείου ειδικά τις τελευταίες τρεις μέρες, θεωρώντας βέβαιο ότι είχαν γίνει όλα γιατί δεν είχα καμιά ειδοποίηση αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή κάτι πήγε στραβά».

Εκτίμησε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει θέμα αδικίας και όλα έγιναν νομότυπα ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα πάμε πολύ καλά σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες» και πως «πρέπει οι ΑΝΕΛ να είναι εντός της Βουλής και πιο δυνατοί ακόμη».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.