ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

LIVE:Τα εγκαίνια της 80ης ΔΕΘ

ΔΕΘ-300x190
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρουσία της υπηρεσιακής πρωθυπουργού Αικατερίνης Θάνου εγκαινιάζει τη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιείται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Ο Προκόπης Παυλόπουλος έφθασε στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 7 το απόγευμα αεροπορικώς από την Αθήνα. 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος λίγο πριν τις 8 το βράδυ έφτασε στο «Βελλίδειο», όπου νωρίτερα είχαν προσέλθει οι πολιτικές, στρατιωτικές και τοπικές αρχές, καθώς και πλήθος εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων. 

Παρόντες στις τελετή είναι μεταξύ άλλων, η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, ο αρχηγός του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Φίλιππος Τσαλίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και η πρ. της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη. 

Το αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος που καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την υπηρεσιακή υπουργό στη Θεσσαλονίκη. 


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.