ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

kairos-300x190-3-10-2015
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά κυρίως τις πρωινές ώρες και βαθμιαία στο Ιόνιο, με σταδιακή εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο περιμένουμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015. Παράλληλα, μικρή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 10 έως 21 βαθμούς), 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό Ιόνιο μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια τμήματα τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.