ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μάσκα με μαρούλι για τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα

marouli-300x190
Τα φυσικά προϊόντα διατροφής είναι τα καλύτερα συστατικά για τη φροντίδα του δέρματος, και κοστίζουν πολύ λιγότερο από τις μάσκες εμπορίου.

Τι θα χρειαστείτε

  • Ελαιόλαδο
  • 1 Μικρό μπολ
  • 1 Λεμόνι

Οδηγίες

1. Βάλτε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Σε αντίθεση με τα κοινά συστατικά φροντίδας του δέρματος, όπως η λοσιόν, η βαζελίνη και τα συνθετικά έλαια, το ελαιόλαδο ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αφήνοντας το απαλό, εύπλαστο και λαμπερό.
2. Συμπιέστε το χυμό από ένα φρέσκο ​​λεμόνι στο μπολ με το ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Το λεμόνι είναι ένα φυσικό και απαλό στυπτικό που θα συμβάλει στη μείωση της γυαλάδας, ενώ συρρικνώνει και τους πόρους.
3. Κόψτε τα φύλλα του μαρουλιού σε μικρές λωρίδες και βουτήξτε τα στο μείγμα με το λάδι και το  λεμόνι. Εφαρμόστε στο πρόσωπό σας.
Το μαρούλι είναι μια τέλεια θεραπεία για κανονικό δέρμα καθώς αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ και τη λιπαρότητα, και αποκαθιστά τα φυσικά επίπεδα pH, εξισορροπώντας την επιδερμίδα σας.
4. Βουτήξτε μια χαρτοπετσέτα σε μεταλλικό νερό και τοποθετήστε την πάνω από τα φύλλα μαρουλιού. Ξαπλώστε και χαλαρώστε για 15 έως 20 λεπτά, και στη συνέχεια αφαιρέστε τα φύλλα μαρουλιού. Απολαύστε το μαρούλι μάσκα προσώπου σας όσο συχνά θέλετε για το όμορφο λαμπερό δέρμα.
5. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε ζεστό γάλα και σκουπίστε απαλά το λάδι από το δέρμα σας. Το γάλα είναι πλούσιο σε γαλακτικό οξύ, το οποίο θα βοηθήσει να ξεπλύνετε το ελαιόλαδο, και θα ενυδατώσει το δέρμα. Τέλος, ξεπλύνετε με κρύο νερό και στεγνώστε.

Πηγή: neadiatrofis.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.