ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ύψος και βάρος καθορίζουν τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων

300x190-1-10-2015
Επιστήμονες από την Καλιφόρνια αποκάλυψαν τη σχέση μεταξύ του ύψους ενός ατόμου, της μάζας σώματος του, καθώς και τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχε.
Στη μελέτη που συμμετείχαν 60.058 ετεροφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Chapman βρήκαν ότι οι άντρες και οι γυναίκες χαμηλού αναστήματος είχαν ελάχιστους ερωτικούς συντρόφους, από ότι οι ψηλοί. Το ίδιο και οι υπέρβαροι και οι αδύνατοι, με τους πρώτους να υπερτερούν στον τομέα «σεξ» από ότι οι δεύτεροι.
Τα νέα έχουν ως εξής, έτσι δηλαδή όπως τα παρουσιάζουν οι ειδικοί: Οι άντρες μετρίου αναστήματος και οι εξαιρετικά ψηλοί, είχαν από ένα μέχρι τρεις ή περισσότερους ερωτικούς συντρόφους απ΄ότι οι κοντοί άντρες. Ο Δρ. David Frederick καθηγητής ψυχολογίας στο παραπάνω πανεπιστήμιο, ανέφερε ότι τα ευρήματα επιβεβαιώνουν ότι το ύψος παίζει καθοριστικό ρόλο στον τομέα «φλερτ» ενός άντρα. «Η έρευνα έδειξε, όπως κια άλλες έχουν δείξει επανειλημμένα, ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που είναι ψηλότεροι από ότι εκείνες. Είναι πιθανό ότι: για τις περισσότερες γυναίκες, υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο ύψους, βάσει του οποίου εξετάζουν αν ένα αρσενικό είναι δυνητικός σεξουαλικός σύντροφος και έτσι οι άνδρες που είναι πάνω από αυτό, θα καταλήξουν με παρόμοιο αριθμό ερωτικών συντρόφων».
Όπως αναφέρει η Independent που παρουσιάζει την έρευνα, οι λιποβαρείς άντρες και γυναίκες έχουν λιγότερους ερωτικούς παρτενέρ από ότι ο μέσος όρος, με τους υπέρβαρους να έχουν τους περισσότερους συντρόφους στο κρεβάτι. «Αν και προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όσο πιο υπέρβαρος ο άντρας τόσο πιο ενεργός είναι στο σεξ, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι ιατρικές νουθεσίες για το βάρος δεν αντανακλούν και στις κοινωνικές αντιλήψεις για το υπερβολικό βάρος», συμπληρώνει ο καθηγητής.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.