ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παπαγγελόπουλος: Βδέλλα και Λερναία Ύδρα η διαφθορά

papagelopoulos-300x190
Ρεπορτάζ: Καραβοκύρη Άννα


«Η αντιμετώπιση της διαφθοράς δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια. Η συγκυβέρνηση δεν θέλει να μείνουν όλα ίδια. Θέλει να τελειώνει με το παλιό», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στη Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, μιλώντας κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις προγραμματικές δηλώσεις είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για ρήξη με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα».

Ο ίδιος προανήγγειλε αναβάθμιση των ελεγκτικών μηχανισμών, τοποθέτηση εισαγγελέων κατά της διαφθοράς, καλύτερο συντονισμό μεταξύ ελεγκτικών μηχανισμών, χάραξη στρατηγικής για πάταξη διαφθοράς στη δημόσια διοίκηση, πλήρη αναμόρφωση προμηθειών σύστημα υγείας, πάταξη λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων.



Ο κ. Παπαγγελόπουλος μίλησε, επίσης για «δημιουργία νέου νομικού πλαισίου για πολιτικό χρήμα και το πόθεν έσχες των κρατικών λειτουργών, το οποίο θα ολοκληρωθεί εντός του προσεχούς διμήνου».

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε, παράλληλα, «γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της δικαιοσύνης όπως γνωρίζω και τα νομικά -και μη- τερτίπια κάποιον για την παρεμπόδιση του έργου τους».

«Η διαφθορά είναι βδέλλα που μας απομυζά όλους και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτήν. Είναι όμως και Λερναία Ύδρα, ένα κεφάλι κόβεις, τρία εμφανίζονται», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.