ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δουνέικα -Τον χτυπούσαν με βαριοπούλα και άρπαξαν 90.000 ευρώ

listeia_douneika_300_190
Χριστούγεννα τρόμου έζησε ένα ζευγάρι στα Δουνέικα Πύργου. Το εφιαλτικό, αλλά συγχρόνως και κινηματογραφικό σκηνικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ των Χριστουγέννων.
Ο 54χρονος ιδιοκτήτης βρισκόταν μες στο σπίτι του επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, με την 38χρονη σύντροφό του και το παιδί της.
Κοντά στο σπίτι, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο. Τρία άτομα, με κουκούλες και γάντια, κατέβηκαν από το όχημα. Κρατώντας ο ένας πιστόλι και ένας άλλος βαριοπούλα κατευθύνθηκαν προς το σπίτι. . Οι δύο ήταν ψηλοί και σωματώδεις και ο τρίτος πιο κοντός. Με τη βαριοπούλα έσπασαν το παράθυρο του πρώτου ορόφου, όπου βρισκόταν το σπίτι, και μετά, την κεντρική πόρτα.
Ο άνδρας, η κοπέλα και το παιδί αντελήφθησαν τι συνέβαινε. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το μαρτύριο. Με τη βαριοπούλα, οι δράστες άρχισαν να χτυπούν τον 54χρονο στο κεφάλι και το σώμα, ενώ παράλληλα απειλούσαν με το πιστόλι τον ίδιο και την σύντροφό του, να τους αποκαλύψουν πού είχαν χρήματα.
Το παιδί, ακούγοντας τον θόρυβο της βαριοπούλας που έσπαγε τις πόρτες, είχε βγει έντρομο στο μπαλκόνι, κρατώντας ένα κινητό τηλέφωνο. Την ώρα που οι ληστές δρούσαν μες στο σπίτι, αλλά και στο ισόγειο του κτιρίου, το παιδί καλούσε την αστυνομία και τον γιο του 54χρονου.
Οι δράστες έφυγαν από τον πρώτο όροφο, και κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του γιου του 54χρονου και ένα κατάστημα. Η κίνησή τους αυτή δείχνει ότι ήταν καλά διαβασμένοι. Αφού έσπασαν τη πόρτα, μπήκαν στον χώρο, αναζητώντας ένα χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στερεωμένο στον τοίχο, το οποίο περιείχε 90.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες. Κατάφεραν να το αποκολλήσουν και με το χρηματοκιβώτιο στα χέρια, έτρεξαν στο αυτοκίνητο που τους περίμενε και τράπηκαν σε φυγή.
Πιθανότατα, μες στο αυτοκίνητο τους περίμενε και τέταρτος συνεργός.
Μέσα σε λίγη ώρα, έφτασε στο σπίτι ο γιος του 54χρονου, ο οποίος όταν είδε τους ληστές να φεύγουν, τους καταδίωξε μες στη νύχτα, αλλά εκείνοι χάθηκαν μες στο σκοτάδι.
Λίγα λεπτά αργότερα, έσπευσαν στο σημείο και οι Αστυνομικοί.
Το ζευγάρι βρέθηκε ακινητοποιημένο, δεμένο χειροπόδαρα με φαρδιά ταινία περιτυλίγματος. Ο 54χρονος ήταν αιμόφυρτος από τα χτυπήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου.
iliapress.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.